Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Když si přečtu podobný článek na téma venkovští balíci chudáci a líní lehkoživkové pražáci, navíc všichni OSVČ neplatící daně, tak se mi zvýší tep.

Jsem pracující důchodce, OSVČ, bydlící v Praze . Z výnosu své činnosti platím daň z příjmu, pojistné na sociální a zdravotní pojištění v plné výši . Nepřipadám si jako lehkoživ a vyžírka.

Zkuste to taky tak a nebudete mít čas na takto přihlouplé úvahy.

1 1
možnosti
Foto

A70l37e11š 96M39e21r37t74a

27. 10. 2023 18:04

To o těch pražských OSVČ dal v Otázkách VM do placu tuším pan Pertold a pan Prokop mu přizvukoval, já jen jejich názor sprostředkovávám.

0 0
možnosti
Foto

Otázka je, proč by v tom příhraničním regionu měl některý zaměstnavatel dávat zaměstnancům stejné mzdy jako v Praze. Co konkrétního by ho k tomu mělo motivovat?

0 1
možnosti
ZZ

Co tak udržet zaměstnance, aby mu neutekli za vyšším výdělkem ?

0 0
možnosti
DR

"Vždy po volbách, které přinesou značně rozdílné volební výsledky v Praze a zejména v pohraničí, zavládne v naši matičce znechucení nad "tupostí" venkovských obyvatel kteří nejsou schopni pochopit, že správné je volit mainstream ..."

Ono to platí i obráceně. Skoro po každých volbách my na venkově naopak zíráme, jaké experty jsou schopni si tam pražáci navolit.

10 0
možnosti
HH

A stejně je Praha trvale nejbohatší region skoro bez nezaměstnanosti apod.,...ale to s tím určitě nesouvisí...Venkov či regiony typu Mostecko, Ústecko si sice volí ty své správné kádry, ale stejně jsou stále nejchudší....ale hlavně, že to nandali pražákům!!!

3 6
možnosti
MZ

Zdanění superhrubé mzdy místo zdanění mzdy hrubé zavedl Kalousek v době, kdy se ODS dostala k moci s předvolebním slibem že zavede daň ze mzdy 15 %. Přičemž tenkrát útočila na svého hlavního rivala ČSSD, že chce udržovat vysoké zdanění práce, nebo jej ještě navyšovat. Po volbách stanula ODS se svým souputníkem TOP09 před realitou, a jako obvykle z toho vyklouzla podfukem. Zavedla slibovaných 15 % ze mzdy, ale se mzdy superhrubé, geniální tah. Nikdo nemohl říct že předvolební slib nebyl dodržen, a lidi zůstali koukat co se to děje. Jedna z největších drzostí v naší politice. Takže návrat ke zdanění hrubé mzdy byl návrat do normálního stavu, nic jako danění superhrubé mzdy tady nikdy nemělo vzniknout. Ať vláda hledá finance jinde ,nikdy jsem nezaregistrovala že by se dělaly audity u neziskovek. čím se zabývají a jak jsou efektivní, pořádně prověřovat vše kam jdou státní peníze, zkrátka ať šetří na výdajích jak slibovali.

10 0
možnosti
PK

proc by to vláda dělala, když sám premier z neziskovek přilepsuje svemu nízkému prijmu za funkce poslance a premiera?!

3 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik