Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ANO je levicově populistické hnutí. Nestojí má žádných myšlenkách či vizích. Je docela primitivní. A jde důsledně doleva, protože je to asi snadnější než přesvědčovat napravo. Za celou dobu, co je ve vládě, ANO nepředvedlo prakticky nic pravicového. Mělo sice chvíli pravicového ministra financí Pilného, ale pak se ho zbavilo - nedostal se na žádné volitelné místo pro volby do Sněmovny. Takže podle skutků poznáte je: ANO je v současnosti nejsilnější naše levicová strana.

12 0
možnosti
Foto

8-o8-o

To vám tedy nezávidím.

3 0
možnosti
VH

Znova: Podle činů suďme je!!!

ANO samozřejmě principiálně není ani levicové, ani středové, ani pravicové. Je výhradně oportunistické, populistické. Od samého počátku dosud.

Reálná politika ANO (přesněji páně Babišova) je přinejmenším od roku 2016 levicová. Z počátku se ministr financí tvářil, jako by byl k levicovým krokům donucen, později si naopak všechny zásluhy s chutí připsal.

Politika vlád A. Babiše je již zcela krajně levicová. Rozpočtovým schodkem, důsledkem neodpovědného rozhazování peněz poplatníků, počínaje. Rozhazování (zdánlivě sociální a nutné) v počtu státních zaměstnanců, výplatě pro černé duše (z nichž prý bude cca pětina seškrtána), plošné, nedůvodné zvyšování platů, nadměrné zvýšení důchodů, očekávané zvýšení životního minima,....

Proti tomu nízké investice do infrastruktury (použít bídnou hladinu předchozích let neobstojí, tzv. pravicové vlády investovaly mnohem více), výzkumu a vývoje.

Ne, pane Merto, v tomto se pan předseda Fiala nemýlí. ANO je reálně silně levicovou stranou. Se všemi negativními, dlouhodobými dopady do hospodaření státu.

9 0
možnosti
Foto

A36l41e89š 53M89e31r54t11a

15. 10. 2018 20:39

Pan Babiš není utopický socialista a jde mu především o svůj prospěch a moc, což s ideály levice příliš nekoresponduje. To, že provádí prastarou politiku chléb a hry z něho ultralevičáka neudělá.

1 0
možnosti
Foto

J34a70k27u24b 27R85o79t28h

15. 10. 2018 17:30

Blbé, že? Zadali jste si s oligarchou a směřujete do politického nebytí. Komouši skočili na špek populistovi. Jediná autentická levice, jak o sobě říkáváte. Srandy kopec. S Bohem a šáteček.;-D;-D;-D

Á propos, Babiše nestvořily tradiční demokratické strany, i když on sám to s oblibou tvrdí. Babiše an sich jste stvořili vy, komouši a vaši estébáci. Máslo vám z hlavy teče za krk.

14 0
možnosti
KK

Já bych jen poopravil, že agenta nestvořili komouši. Jen ho vybrali ze svého středu.R^

3 0
možnosti
Foto

"Po změně režimu využil svých styků a zkušeností, nabytých při své práci v zahraničním obchodě, a stal se úspěšným podnikatelem s mnohamiliardovým majetkem.

Zdroj: https://alesmerta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=683177";

Za známosti ani zkušenosti firmy nenakoupíte. Zapomněl jste napsat, kde na to vzal.:-/

9 1
možnosti

K nadpisu: Petr Fiala moc dobře ví, že lže. Jako vždycky! Ale heslo funguje!

K textu: Babišovo ANO je tu pro všechny, nahradí pravici i levici. To je dobrý základ pro vládnutí jedné strany jako za komunistů, že?

:-)

4 1
možnosti
VH

Pravici nenahradí. Levici a střed ano.

Můžete říct, jak to udělá, aby nahradil levici? Existuje jediný způsob: provádět levicovou politiku. Ergo - být levicový. Z čehož plyne, že v tomto případě pan Fiala říká pravdu. Hroznou.

0 0
možnosti
VS

Babiš je spíše úspěšný podvodník, než podnikatel

8 1
možnosti

Úspěšný je! O tom není pochyb! :-)

0 0
možnosti
PV

Hm, oba by chteli byt pravice, ale ani jeden nedela pravicovou politiku, takze je to uplne jedno.

1 0
možnosti
MB

Říká se, že pojmosloví levicový - pravicový ztrácí význam - nesouhlasím! Levice koná dobro! ČSSD nic nevytváří, ale spotřebuje jakýkoliv objem Kč. KSČm krade to cizí rovnou a pro jistoru mýtí odpůrce. A. Babiš v sobě sloučil ČSSD i KSČm! Přesunul se populo programově doleva, spotřebovává prostředky které nemá a mýtí OSVČ, Taky, pro jistotu obsazuije Veřejné instituce a vše jisití svou imunitou. Hlídá si tak své investice a brání se ochodu do basy. Sám tak presentuje osobní - pravici, aby se posiloval až KRAJNĚ LEVICOVÝMI opatřeními! Jako kdysi A.Mozartovi - Jemu jeho voliiči rozumějí, no, kromě těch pražských. Tam se Andreji noty Figarovy svatby nějak rozpadly. Máme novou levici, že ANO ... :-)

4 0
možnosti

Dnes se dá levice i pravice dobře poznat na tom, jak se stavějí k roli státu a postavení jedince ve společnosti. Pravice stále chce co nejmenší stát, co nejmenší byrokracii a regulace s tím, že maximum rozhodování nechá na občanovi. Levice to má obráceně. Vzhledem k tomu, že ANO ve vládě po celou dobu prosazovalo více byrokracie, více regulací, a tedy více státu, vůbec se nechovalo pravicově. ANO je levicová strana. Proto sebralo tolik voličů ČSSD a KSČM.

3 0
možnosti
DR

Levice nebo pravice, koho takové rozdělování až na pár nadšenců dneska ještě zajímá.

2 3
možnosti
DR

Díky pánové, tak tři mohykány to ještě zajímá.

1 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 27,40
  • Průměrná čtenost 1979x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik