Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzhledem k tomu, že jste neotevřel diskuzi u svého následujcího blogu, prosím o jeho doplnění o informaci, zda se tam pomníček Lennonovi zachoval dodnes. A nebo ne a proč.

0 0
možnosti
Foto

A39l34e79š 14M14e55r93t45a

21. 12. 2020 19:56

Nedávno byl obnovený, ale už je to jen taková mohylka s nějakýma fotkama, podle mne ten původní byl vkusnější.

0 0
možnosti
Foto

Proč by ve větrané místnosti nemohl virus pookřívat jako já na čerstvém vzduchu?

0 0
možnosti
Foto

Na počátku byla Litovel, kde se měli všichni nakazit nikoliv v hospodě, ale při koukání venku na nějaký zpěv či co. Od dvou italských turistek.

0 0
možnosti

Zcela apoliticky -

Situace dobrá není, nastupuje "Blbá nálada". Spatřuji směsici zdrojů. Únava z dlouhodobosti, u OSVČ se jde už na dřeň = ostré rozpory mezi úřednictvem. za 100%. Bezproblemový chod velkořetězců - ČR, země zaslíbená ! Vláda sama se - proklamovaným a skutečností, dostala do nedůvěryhodné pozice. Její autorita padá. "Nouzový stav" už chápán jako další prostot pro rejdy osobního obohacování se i mnohých, viditelných tváří ! Otevírá se prostor pro anarchii, viz demonstrace, nedodržování zavírací doby ap. Určitě špatně - dá se i chápat ...

Obecně se má za to, že po Vánocích se opět vše zavře. Výpadky serveru PES nedůvěru jenom podporují. Vývoj je zcela nejistý, zdravotnictví žádnou úlevu mít nebude ! Případně ubude Covidových - již nyní je přetlak "běžně nemocných a odložených operací" ! Přitlumená ekonomika - Přitlumené příjmy ! K tomu super nápady se mzdou ! Máme se proinvestovat z krize - jak, z čeho ? Popisuji opravdu apoliticky. Jak z toho ven ? Jistě, ještě větším dluhem. No a co dále? :-)

2 0
možnosti
Foto

Jste zlatej. Ty Vaše hlody ani nečtu, je to furt stejný - a stejně dobrý. Máte ode mne plus.

1 0
možnosti

Není potřeba se na vše dívat jen prizmatem Prahy. V menších městech a obcích se nestalo nic jiného, než co se tam dělo i před pandemií - hospody jsou poloprázdné, protože jich je na počet obyvatel příliš mnoho (nic proti tomu:-)). Stejné to je i s počtem klientů v malých obchodech. Jestli se někdo domnívá, že tam před pandémií byly davy lid, tak je skutečně naivní.:-)

4 0
možnosti
Foto

A proto se to muselo pozavírat. Stejně tam skoro nikdo nechodil, tak k čemu to bylo dobré? Produktivita nula nula nic, takže zavřít a na šachtu s nima.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Já jsem to říkal, že ty hospody jsou hloupost. Měli otevřít jenom obchody, 15m2 na zákazníka, otevírací doba co nejdýl , i v neděli, aby se lidi nehromadili a apelovat na lidskou zodpovědnost, když porušení pravidel stejně nedokážou vymáhat

1 3
možnosti
Foto

On někdo v obchodě dodržuje 15m2 na zákazníka??? Já jsem to ještě nezažil. Tam, kde se prodává zelenina, pečivo, uzeniny, maso, mléčné výrobky, mouka, jsou zákazníci nalepeni jeden na druhém. Prostě tohle mohl vymyslet ten, kdo vůbec neví, jak to vypadá v životě. Zákazníci do obchodu přijedou autobusem, který je narvaný, že není kam si sednout ale v obchodě musí dodržovat rozestup 15m2. Místo, aby se otevřely malé obchody, aby se lidi co nejvíce rozptýlili, tak uděláme pravý opak. Zavřeme malé obchody, velkým určíme prodejní dobu, aby se počet nakupujících ještě více zhustil. Tohle mohl vymyslet genius.

3 0
možnosti
Foto

Vláda podělala co mohla. Selhalo trasování, neochránila domovy důchodců, staré a nemocné lidi a tak jak to u takových vlád bývá, označila za viníky ty občany, kteří nechtějí poslouchat. Dodnes, jako jedna z mála evropských zemí nevydává analýzy o tom, v jakých vrstvách, prostředích a profesích se virus nejvíc šíří, čemuž by přizpůsobila svoje represivní opatření. Namísto toho „střílí“ plošné uzávěry od boku Represivní opatření jsou nesmyslná, jedno potírá druhé. Dnes zanedbané trasování vláda už nedožene, nenapraví.

7 1
možnosti
Foto

Roušku nebo respirátor nosíte, ruce si myjete?

3 1
možnosti
Foto

A vy opravdu věříte tomu, že když se ve čtvrtek otevřou restaurace, tak za dva dny vyletí počty nakažených nahoru?8-o

10 1
možnosti
Foto

No jo paní Jandová Vám dochází jak to je ale voni lidi se těšili víme? Přece byste je nechtěla sklamat?

0 0
možnosti
Foto

Pane 90 procent lidí u kterých byl zjištěn covid nejsou nemocní a ani infekční.. Prokázaná přítomnost viru v organismu člověka však ještě neznamená, že jde o nemoc. Virus v okamžiku testování už může být neaktivní, neškodný nebo se s ním člověk jen setkal a k onemocnění nedošlo. Jde tedy o bezpříznakovou infekci. Pokud se bude testovat na chřipku bude nakažených chřipkou daleko víc. Koronvirus primárně ohrožuje lidi s narušenou imunitou. Ne zdravé osoby. Není automaticky ohrožen každý diabetik, kardiak a hypertonik. Musíte mít výraznou poruchu imunitu, abyste se měl obávat, že zemřete.

0 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D erosol lítá kolem nás. Bože vy jste správně vyděšen. K přenosu z člověka na člověka dochází po úzkém kontaktu, který trvá delší dobu. Jedná se o tzv. kapénkovou infekci, která je přenášena vzduchem, kapénkami z dýchacích cest při kašli, kýchání. Ne erosolem. který létá ve vzduchu. Kapénka s nákazou cca, po dvou metrech dopade na zem a uschne. Proto ty rozestupy. SARS-CoV-2, patří mezi coronaviry, které se přenáší kapénkovou infekcí. Způsobuje nachlazení, rýmu kašel,, teploty. a každý z nás to už za život prodělal bezpočtukrát, Kronviry přenáší zejména osoby kašlající a smrkající RvRvRv

1 1
možnosti
Foto

Hmm a roušky nás všechny ochrání, že. Proč to teda ještě nevymizelo, všichni všude nosí roušky respirátory a vono je to fúrt s náma. Asi za to může ten starej Klaus, tuhle šel po ulici roušku neměl nasazenou půl milionu se nakazilo desettisíc pomřelo. Je to ďábel ten starej Klaus. A o mladým radši ani nemluvím. Démonická rodina. Kolíkem jim proklát srdce, jinak od nich nebude pokoj.

1 0
možnosti