Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Česku je momentálně.4,942.200 lidí, kteří pracují a 500 000 odborářů. Vsadím kalhoty, že jich je tam hodně z prospěchu. Chodím s partou lidí na různé kulturní akce. Vždy jsem požadován, abych lístek nezahazoval a lístek jim dal. Nechápavě jsem se ptal proč, a bylo mně vysvětleno, že lístek dá kámošce- kámošovi, který na takové akce nechodí a protože je také v odborech nechá si jej proplatit a peníze za lístek mu pak předá.

0 0
možnosti
PM

P88e76t65r 92M92a90n81d93a

6. 3. 2024 18:14

je otázka ,zda potřebujete odbory, já rozhodně ne !

2 0
možnosti
Foto

Za posledních 50 let jsem neviděl nikoho, kdo by je potřeboval.

1 0
možnosti
Foto

Odbory jsou v roce 2024 přežitek.

5 0
možnosti
LH

Co kdybyste to nechal na členech odborů....

1 1
možnosti
Foto

Teď nevím, zda je pan autor odborář, když mu Josef Středula tak vadí.

Kandidatura pana Středuly na úřad prezidenta byla opravdu nevydařená. Nejdříve začal sbírat podpisy voličů na podporu své kandidatury, aby nakonec tvrdil, že jich nasbíral dostatečný počet. Dokonce ukázal i nějaké krabice s podpisy. Nicméně na poslední chvíli posháněl podpisy těch asi dvacet poslanců či senátorů a ty pak předložil. Krabice s podpisy voličů tak zůstaly nevyužity. Sice je už nepotřeboval, ale vkrádá se tu podezření, že pan Středula tomu počtu nasbíraných podpisů voličů zase až tak moc nevěřil. Pak nastoupil do první televizní debaty kandidátů, aby v jejím samém závěru oznámil, že se vzdává kandidatury a podpoří paní Nerudovou. Pikantní je, že prezident Zeman předtím pronesl, že mezi kandidáty na prezidenta jsou jen dvě těžké váhy - Babiš a Středula. Inu, i bývalý prognostik se někdy mýlí (v jeho případě hodně často).

4 0
možnosti
Foto

Autor odborář je a pan Středula mu opravdu vadí, protože svou funkci nevykonává dobře

0 0
možnosti
PK

Nechápu tu nenávist zdejších některých blogerů či diskutujících proti odborům. Jistě, boss může být lepší nebo horší. Ale přál bych těm pánům Burianům aby byli "dělníčky" v 19.století. Předstatva že kapitalista udělá vždy to nejlepší pro mužstvo když není "pod tlakem" je naivní. Takové německé VERDI dělá dobrou práci.

2 1
možnosti
PB

Když už píšete osloviny na úrovni páté třídy pomocné školy, tak z nich laskavě vynechte mé jméno, děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Proč každý šéf odborů musí mít rolexky za meloun???

3 0
možnosti
Foto

Tahle vládnoucí neschopná garnitura přece něco jenom umí. A to nastrčit svoje lidi jako stávkokazy. Při stávce učitelů to byla paní Mazancová z TOP 09 a stávku traktoristů odpískal s 200 traktory pan Malý z ODS.

3 8
možnosti
PB

Ach, ti všudypřítomní vrazi z Wall Streetu, ti nám ale nakládají, což?

7 1
možnosti
JZ

Odbory jsou nejhorším zlem lidstva.

4 2
možnosti
ZV

Podhoubí pro vznik mafie.

3 0
možnosti
PB

Tak z článku jsem pochopil, že odbory jsou tu od toho, aby organizovaly stávky, demonstrace, diktovaly vládě co má a co nemá dělat, házely všem klacky pod nohy, skuhraly, vyhrožovaly, vydíraly a zamítaly všechno a vždy.

Opravdu máte dojem, že odbory by měly mít takovou nikým nevolenou mafií, která bude řídit tuto zem až do úplného rozkladu?

13 2
možnosti
Foto

Odbory mají hájit zájmy zaměstnanců, podobně jako profesní komory hájí zájmy zaměstnavatelů. Jelikož ovšem nemají vyjednávací sílu a finanční zázemí jako podnikatelé, tak holt musí používat jiné prostředky k prosazení svých cílů, tedy i stávky a demonstrace.

4 4
možnosti
PK

V dnešních novinách, myslím Lidovkách, byl realistický komentář - že tam po Středulovi žádného borce ani "křiklouna" nevidí.

1 1
možnosti