Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Takových kauz už bylo. Například různé večírky v době covidového lockdownu, chození bez povinné roušky... Já nevím, jak moc velké to je provinění, v podstatě všichni to ustáli.

0 0
možnosti
PN

O tomto "zbožném muži" by se mělo psát v souvislosti s ignorováním svého služebního mobilu ( Jurečka je členem BRS ) ještě častěji. Večírek je pouze podružný.

0 0
možnosti
JR

J53a55n 97R20á81ž

12. 1. 2024 19:47

Pro tuto vládu se stalo normou lhát, tak proč se divit Jurečkovi?

Už volební vládní program, jak se ukázalo velmi rychle, byl snůškou lží. A diametrální rozdíl mezi projevem prof.Fialy na kongresu ODS a dnešními projevy premiéra Fialy dávají dává námět na otázku: Lhal tehdy nebo lže dnes. Takže lhaní premiéra o růstu energii v řádech jednotek procent nebo lhaní Rakušana o jeho šifrovaném telefonu, či vytváření dezinformační clony kolem kauzy Dozimetr, je na stejné standardní úrovni šíření nepravdy jako lhaní Jurečky o večírku v době střílení na FF UK.

Nikdo už se nad tím vládním lhaním moc nepozastavuje a vládním politikům pak stačí všechny kritické připomínky k těmto morálním pokleskům nazvat štvanicí z řad protivládních dezolátů a tím všechny nepříjemné diskuze ukončit.

4 0
možnosti
JV

Zprvu to byl problém Jurečky. Vyjádřením předsednictva strany se z toho stal problém celé KDU-ČSL.

6 1
možnosti
MV

M19i97l24a69n 81V37i16k

12. 1. 2024 17:29

A i celé pětikoalice.

2 2
možnosti
KS

Mě nevadí, že mělo ministerstvo nějaký večírek. Večírky měly stovky firem a nevím o případu, kdy by se večírek ukončil. Blbý je, že Jurečka mlžil, možná spíš i lhal. A to ministr dělat nesmí.

10 0
možnosti
IS

Boris Johnson měl rovněž problém kvůli lhaní o covidovém večírku. A skončil. Jurečka je nejspíš více nepostradatelný než významný britský politik. Na druhou stranu, pokud se v české kotlince neodstupuje kvůli výraznějším prohřeškům, ten Jurečkův je v českých poměrech banalita.

4 1
možnosti
EH

Slušného politika odstřelíte snadno. Ti neslušní se tam drží jako pověstné lejno na podrážce.

11 0
možnosti
AL

NApřed jsem myslel, konečně rozumnej článek. Ale ono není. ..

1 7
možnosti
DR

Díky za sdělení. Všichni plně chápou, že se Vám nelíbí.

7 0
možnosti
DR

Nevím čeho se drží profesor Nutella, ale lidovci dle té jejich vlastní vnitřní komediální frašky se zcela jistě drží přísloví po nás potopa.

14 3
možnosti