Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To jsou tedy bláboly. Tak Putin se svým zaostalým ekonomickým Ruskem se prostřednictvím války na Ukrajině pustil do křížku s vyspělými Spojenými státy.8-o Proč by to dělal? Není to prostě tak, že si myslel, že když mu prošel Krym a Luhansko s Doněckem, projde mu celá Ukrajina?:-P

2 1
možnosti
ZZ

On o celou Ukrajinu neusiluje.

Rusku postačí celá Východní Ukrajina, včetně Charkovské oblasti a přístup k Černému moři a sousedství s Podněstřím.

;-)

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JT

J55i36r16i 44T76i36c34h80y

7. 5. 2022 17:11

Na te porazce Rusu v Afganistanu Americane vubec nevydelali. Zpusobili vznik ISIS se vsemi dusledky, v Afganistanu pak sami dopadli jak ...

0 0
možnosti
Foto

Bylo to takové pyrhovo vítězství, což na Ukrajině asi nehrozí.

0 0
možnosti
Foto

Myšlenkové pochody někerých mne i po letech zkušeností překvapují a svým způsobem i baví. Tydle autorovy jsou obdobné, navíc ještě prodchnuté takovou tou vojensko-komunistickou logikou: v mé osobě jste urazil všechny politruky, vlastně celou armádu, co dím - celé socialistické společenství! To je ona vynořivší se osa Moskva - Peking. No jo, všechno se vším souvisí.

Co mne ale překvapilo, je mazanost USA. Vím, že byli lstiví Afgánci, udatní Tuaregové, pracovití Číňani, ale nevím, kde se v Američanech vzala ta mazanost, s níž ohloupili Putina a přiměli ho k válce na Ukrajině (což ostatně nepíše jen autor, ale říkáto i Lebeděv... ale ten dřív, tak odtud asi autor čerpá). Ta neskutečná lstivost (asi od Afgánců, když tam byli), ta jemná technika, to neznatelné předivo čar a kouzel, kterými omotali Putina a dovedli ho až na Ukrajinu rozpoutat tam válku z níž mají Amici jako jediní užitek a prospěch.

Díky za rozšíření obzorů.

8 2
možnosti
Foto

Citujte mi prosím tu část, kde tvrdím, že Američané dotlačili Putina, aby intervenoval na Ukrajině. Pletete pojmy s dojmy jako pan Kindl a spol. a to čistě účelově.

1 2
možnosti
JV

Fascinující. Rusové hází na Ukrajinu bomby, vraždí tam ženy a děti, ale komunistům z toho vždycky tak nějak vyjde, že za to mohou USA.... a co víc, ještě z toho budou mít užitek.

Inu, co naplat. Kdo dusud nerozklíčoval podstatu toho konfliktu, i přes to že Putin v prvních dnech invaze vyložil karty na stůl, už se to asi nezmění.

8 0
možnosti
Foto

V blogu nikde není napsáno, že za konflikt mohou Američané, to je jen váš manipulativní výklad. V blogu je jasně označen agresor - Rusko. Pokud máte nějaké proptiargumenty k tvrzení, že na konfliktu vydělají Američané, tak sem s nimi.

0 0
možnosti
DS

Aleši, jsi snad původně vědec, ne? Biologii člověka nezměníš.

0 0
možnosti
Foto

Ale bolševici se o to pokoušeli "vytvořením" nového člověka dle kodexu budovatele komunismu. Nedařilo se, a tak jim začali mizel lidi (šibenice, lágr).

Ale podobně nelze měnit zažrané komunisty. Je to v genech. ;-D

0 0
možnosti
JL

Rusové už mě začínají lézt na nervy, doporučuju je zničit - tedy ruskou armádu na ukrajinském území. ;-D Kdyby Západ vyzbrojil a vycvičil 100 000 vojáků, Rusové neprojdou, jsou příliš neschopní.

3 0
možnosti
DS

Nějak to neodpovídá realitě bojišť posledních 20 let. Západ, pokud se pamatuji, vždycky něco rozvrtal a utekl.

1 0
možnosti
OU
JL

Zacatek jakz takz, od cvrteho odstavce presne to co jsme slyseli a citali do unora 1948. I po konci 2.sv. byli USA obvinovano ze zbohatnuti valkou. To hlasali komuniste. Americane predstavili Marshaluv plan na ktery si v zadne ze zucastnenych zemi nikdo nestezoval a ktery CSR Rusko zakazalo. Zato pod Ruskem nas cekala mizerie padesatych let.

Verim pane Merto, ze pokud USA zvitezi, ceka Ukrajince soucasna obdoba Marshalova planu ktera zajisti ekonomicky rozvoj Ukrajiny ta si jiste stezovat nebude.

Za to co se nyni deje nese primou zodpovednost ten kdo vydal rozkaz ruskym vojskum k prekroceni statnich hranic Ruska a prepadeni sousedniho statu, novodoby Hitler-Putin. Rusko s tim ma zkusenost ud roku 1939 kdy ve spojeni s nacistickym Nemeckem rozpoutalo 2. sv. valku.

Od te doby SSSR-Rusko napadlo vsecky sve evropske sousedy bez vyjimky a vsem uloupili kus uzemi. Toz tak pane Merto!

5 2
možnosti
HH

Pan historik promluvil. Má to trochu propletené,to ale nevadí. Důležité je, že je to poplatné současné době.

1 1
možnosti
Foto

Já si o Ukrajině dělám ty nejlepší iluze. Byla zničena druhou světovou válkou a dokázala se vzchopit a dokáže to i teď a svět ji pomůže. Je to stát, který patří Evropy o proti Rusku. Rusové jsou vlastně Asiaté.

6 3
možnosti
LC

Posledních třicet let je přímo zářným příkladem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 26,10
  • Průměrná čtenost 1960x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik