Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Bohužel se obávám, že ani tato výstraha a ponaučení, o které píšete na konci článku, nebude dostatečná.

2 0
možnosti
TL

Do polemika vakcínové se nepouštím, nejsem odborník...

Pouze reakce na závěr weblogu - elektromobilita = kravina...

Ani zde si nejsem jist na rozdíl od vás, abych toto mohl označit tímto způsobem.

Pokud by se ale do budoucna podařilo snížit potřebu ropy, a to i tímto způsobem a alternativami dalšími??? Považoval bych to za úspěch.

Každé zmenšení závislosti na exportu, zde ropy, je pro stát jako my důležité.

A pokud jde o import z ruska, důležité dvojnásob.

0 0
možnosti
Foto

Pitoreskní rozhodnutí, kdy pofiderní sérum Astra Zeneca bylo v Česku schváleno a Sputnik V nikoli ukazuje, že schvalovací procedury u nás nejsou příliš transparentní a spolehlivé.

2 9
možnosti
PZ

Nepoužívejte cizí slova, když neznáte jejich význam. Pitoreskní = malebný.

3 2
možnosti
Foto

V případě ruské vakcíny Sputnik je navíc zarážející, že většina ze 76 dobrovolníků byli vojáci. To je v řadě zemí nepřípustné, vojáci jsou z principu snadno ovlivnitelná skupina. Rusko vynechalo minimálně jednu a to třetí fázi klinického hodnocení. Zaregistrovalo vakcínu, která byla vyzkoušena jen na malém množství dobrovolníků. Nová očkovací látka vždy prochází třemi fázemi klinického hodnocení na lidských dobrovolnících, v první fázi jsou jich jednotky, ve druhé desítky a ve třetí tisíce až desítky tisíc. Právě tuto fázi v Rusku neprovedli, vakcínu testovali jen na 76 lidech. Očkovací látku dali dohromady během dvou měsíců bez dlouhodobého sledování.Rusové chtěli ukázat, že jsou zase v něčem první na světě,“„Symbolický je v tomto smyslu i název vakcíny – Sputnik 5.“ Putin se očkovat touto látkou nenechal, ale prý jedna z dcer.

9 3
možnosti
Foto

Předběžné výsledky testování vakcíny Sputník V na 16 000 osobách ukázaly účinnost 91,6 % - epidomolog Rastislav Maďar viz zdroj. Takže né 96 vojáků, ale třetí fáze klinického hodnocení. Mimochodem AstraZeneka by nechtěla asi s Rusy spolupracovat, pokud by šéfové nevěděli, že se to rusákům povedlo.

4 0
možnosti
JZ

Je potřeba dát na odborníky a odhodit ideologické předsudky.

Registraci čínské a ruské vakcíny zpochybnilo vedení maďarské lékařské komory. „Dokud nebudou dokumenty k autorizaci ruské vakcíny Sputnik a čínské vakcíny Sinopharm veřejné, vedení maďarské lékařské komory nemůže svým kolegům s čistým svědomím doporučit jejich používání,“ uvedli lékaři v otevřeném dopise adresovaném maďarskému Národnímu institutu farmacie, potravin a zdraví.

Takže to jsou fakta, žádná ideologie.

7 3
možnosti
ZZ

Opět lžete !!!

Jednalo se pouze o skupinu maďarských lékařů a nikoliv o Vedení lékařské komory.

Skupina lékařů to oznámila v dopise adresovaném Maďarskému Národnímu institutu farmacie, potravin a zdraví.

Možná máte jen špatný překlad, nebo fake news.

:-P:-P:-P

2 3
možnosti
DR

Zakopaný pes bude možná v tom otřesném byrokratickém systému. To je samá komise, rada, samý eurokomisař na všechno možné, obrovský moloch jménem EP kde se živí dalších cca 800 poslaneckých darmožroutů, o dalších osobách se tam přiživujících ani nemluvě a dle toho to taky tak všechno vypadá.

7 4
možnosti
JK

Babiš naštěstí maká a nežvaní.;-)

2 0
možnosti
Foto

Pokud je EU papírový drak, tím, že bude do vakcín vstupovat majetkovou účastí nebo dotacemi, jej zatížíme ještě olovem. Kde na to vezme? Ještě více zdaní všechny, včetně farmaceutických firem, aby jim to s velkou pompou darovali zpět! Evropě ujíždí vlak a těm, kteří jej chtějí dohonit, hážeme klacky pod nohy, aby se měli dobře jako všichni okolo.:-/

1 0
možnosti
JK

Vlak ujíždí jen východoevropanům.

3 0
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 25,28
  • Průměrná čtenost 1973x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik