Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... vono devoto, ešivá si ministryně vůůůbec uvědomuje, jaký má slovní spojení "zájmy ČR" faktický význam,- jako jestli je schopna pochopit a porozumět tomuto pojmu?!,- .... tady bych začal

3 3
možnosti
AM

"Urputná snaha ministryně obrany p. Černochové prosadit nákup amerických letounů F-35 nastoluje otázku, zda tento nákup prosazuje v zájmu České republiky, nebo spíše v zájmu Spojených států..."

Urputna snaha pane Merty vymyslet kauzu nastoluje otazku zda tento clanek napsal v zajmu Ceske republiky, nebo spise v zajmu Ruske federace.

8 9
možnosti
Foto

Ruská federace ty F-35 platit nebude, budeme je platit my, kteří jsme přesvědčováni, že musíme šetřit, kde se dá. Náš rozpočet nemá možnosti Norska, Nizozemí a pod. a proto by jsme si měli připustit, že na ty F35 prostě nemáme, pokud tedy nechceme ještě více finančně zakleknout vlastní obyvatele.

4 2
možnosti
ZZ

Odpověď zní - ČR rozhodně ne !

4 3
možnosti
JV

Problémem je, že neexistuje vůbec žádná koncepce budoucnosti české armády, žádná vize, žádné priority, nic. Černochová mi přijde jako ženská s nabitou kreditkou, kterou pustíte do obchoďáku. Modernizace letectva je bez jediné analýzy, nic. Mám svíravý pocit, že jediným a hlavním důvodem, proč kupovat předražené , do budoucna k obraně naprosto nevyhovující F-35 je ten, že na rozdíl od Gripenů mohou nést jaderné hlavice.

6 3
možnosti
HH

Přesně jste na to přišel, jakp jediný na světě asi... úplně k ničemu letadlo... nevyhovující na nic narozdíl od migů ale umí nést atomofky!!! A taky umí shazovat americký imperialismus a liberální hodnoty a jako bonus má 23 pohlaví...

5 3
možnosti
HH

Rychle to šiřte než to smažou...myslím, že jste právě odhalil světové spiknutí...Štěstí, že na Vás si nepřijdou!!!

8 5
možnosti
JK

1. Lobbing je legální a má ho i Švédsko s gripeny.

2. Zapomněl jste, že vláda před dávnými lety slíbila 2% HDP na obranu, tak tohle je alespoň částečné splacení dluhu.

3. F-35 posilují NATO a tím posilují i nás, protože my jsme v NATO. Vidět rozpor mezi mezi posílením nás a NATO je dětinsky hloupé.

12 3
možnosti
DR

Dětinsky hloupé je především vyplácat ty peníze navíc pouze na pořízení těchto předražených létajících nádher, poněvadž vojsko není jen letectvo.

9 7
možnosti
Foto

Za koho asi "kopou"? Stejnou otázku lze položit nejen u Černochové, ale i u dalších českých i nečeských politiků, nebo i u médií.

11 3
možnosti
JK

J95a19n 51K71y84š43k15a

6. 9. 2023 13:48

Za koho asi kopete vy, Štěpáne Bicero?

Odpověď není těžká: Za ruSSko a za jeho zájmy ve střední Evropě...

2 2
možnosti
LS

Určitě proruské a jak psal pan Rozsíval, hlavně pro sebe

Vážně, proč se tak ...... ptáte?

Opravdu si vážně myslíte, že ministryně si může dovolit hájit jiné zajmy než České?

0 11
možnosti
LS

Patří pod příspěvek DR.

Neměl jsem vůbec reagovat.

0 2
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik