Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Švarcenberk na mě působí jako pravdoláskař, čili jako člověk, který příliš nekritizuje, aby něco nepokazil, a pokud něco obhajuje, tak pravdu a lásku. To je ovšem velmi falešný a nebezpečný postoj, protože dokáže zblbnout davy a přitom pokoutně realizovat své špinavé plány. Zemanovi už nezbývá nic jiného, než být opakem těchto pokrytců.

0 2
možnosti
PS

Jsem zvědav jak ty konstrukce v průběhu týdne ještě vylepšíte abyste obhájila volbu hlvátsví:))

3 0
možnosti
PS

Takźe podívejte se, pane Baloune. Jak jistě víte, a vy to vite, protoźe nejste novinář, a to jsou ti co jsou tu od toho aby nevěděli, vláda pod vedením Mé osoby dosáhla prakticky nejlepšíh hospodářských výsledků v polistopadovém období. A není bez zajímavosti si všimnout kdo byl tenkrát ministersk´m předsedou. A tak dál, a tak dál. Žvásty... Ještě by tam padly dvě invektivy, buď na Vás nebo na novináře, minimálně jedno světové jméno( možná Kissinger) a na konci by se MZ tupě usmíval do davu, kde by se našlo bohužel patrně lehce nad 50 procent lidí kteři mají radi silné, vzdělané, ... Hulváty. 

Jinak moc v to nevěřím ale přeju si Karla...

3 1
možnosti
JK
Foto

hlavně že nemáte problém s tím, co zde již bylo řečeno: Schwarzenberg jako Kalouskův maskot. Možná, že na toto téma byste mohl napsat další  blog.

A mimochodem, prý se pan Schwarzenberg rád vidí sám jako hajný, A kdopak je nejlepším hajným ???

1 2
možnosti
PS

Podivejte se pane Řezníku. Umění klást otázky je nejvyšší umění, které si člověk může osvojit aby se stal moudrým. Takźe se zcela jistě shodneme, źe je ve Vašem zájmu se nad svou hloupou otázkou zamyslet a zkusit ji ještě přehodnotit.

3 1
možnosti