Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3lipy

9. 9. 2011 10:13
Upřesnění"

Ten zvižený palec patřil "potápějící se lodi se zdviženou přídíí",.s článekm souhlasím až na to, že konzum je potřeba snížít. Kupovat, kupovat, kupovat, to slyšíme z reklam a lidi se chovají jak šílení. Stop konzumu ale nikde neslyšíme. Opět musí zvýtězit selský rozum.

PS: Netýká se základních a potřebných věcí...

0 0
možnosti
G

Gašpo_2

9. 9. 2011 7:27
V podstate máte recht !

Sám neviem, či si Kalouskove kroky vysvetľovať ako "činnosť cvičenej opice", alebo ako zúfalý pokus zachovať zdanie u ovčanov, že sa snaží so zadĺžením niečo robiť.

Ak mám byť úprimný, tak v rámci možností aké má sa v podstate nedá robiť nič, než čakať až do situácie Grécka dospejeme. Bohužiaľ Kalousek volí cestu ďaľšieho okrádania občanov, znižovania životnej úrovne a hrotenia sociálneho napatia.

Rád by som vedel, čo sa mu honí hlavou. Že je skutočne hlúpy sa mi nezdá. Musí o beznádejnosti stavu dobre vedieť. Na to aby problém pravdivo pomenoval a presadzoval skutočné riešenie, na to proste nemá. Východisko je len v razantnom okleštení štátneho molochu, ale kam s tými tisícmi zbytočných úradníkov a príživníkov? Hodíte ich na podporu a výrazne klesne kúpna sila, čo sa zase nepriaznivo premietne na ekonomiku. A nebude ani na tie podpory. Tento systém je "zasmyčkovaný" a kolapsu už nezabráni nič.

0 0
možnosti
P9

pavel 99

9. 9. 2011 7:25
A co teprve ČSSD

a to si představte, že Sobotka chce zvýšit "korporátní daň" o cca 50%. Copak by se asi stalo.:-/

0 0
možnosti
LS

Jednoho krásného dne ...

9. 9. 2011 8:17
Re: A co teprve ČSSD

jedeme už 20let po sestupné spirále a rychlost se zvyšuje. nečeká nás nic pěkného. a čím později ten náraz přijde, tím bude víc bolet. je otázka, zda i okamžitá náprava nepřivodí tak bolestný šok, že už je jedno, kdy přijde a je lepší to oddalovat co to půjde.

1 0
možnosti