Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PDC

Pierre de Croissant

27. 7. 2011 11:53
Panebože

ony jaksi ty zabavené drogy nemají standardní kvalitu a obsah účinných látek (to by tolik nevadilo), ale hlavně mají nepředvídatelné obsahy příměsí. Takže zkontrolovat obsah příměsí tj. provést testy na tisíce různých možných látek, by bylo dražší, než si vypěstovat standardní surovinu.

1 0
možnosti
MP

Martin V2

27. 7. 2011 8:46
Naivita

Udivuje mě Vaše naivita. Opravdu si myslíte, že se třeba hnojivo dávkuje naprosto přesně?

0 0
možnosti
AA

Saša

27. 7. 2011 8:35
Platí mravní imperativ:

Z trestného činu nesmí mít nikdo prospěch.

Proto stát nemůže zabavit drogy ve svůj prospěch, nemůže je použít jako surovinu ani jako obchodní artikl. Drogy by se totiž staly kořistí a stát by již jejich zabavováním a pronásledováním pěstitelů a distributorů nevykonával spravedlnost, ale uchvacoval kořist po bukanýrském a lupičském způsobu.

0 0
možnosti
L

lomihnát.

27. 7. 2011 7:54
Nojo, milej pane,

ale cokoli je použito na poli, prošlo předtím schvalovacím procesem všech možných (a často i nemožných) institucí, takže přípravky a podpůrné látky jsou schváleny pro konkrétní použití.

Nikdo ovšem nic nepovolil pro pěstování pořádnýho konopí. Takže se úředník dostává do slepé uličky, kde nemá bumážky, nemá štampilky ...

No a můj názor?

Fakt nevím, napřed bych potřeboval znát pohled zpracovatele, jestli by vůbec byl schopen takový různorodý, nárazovitě zabavovaný materiál zpracovat.

0 0
možnosti