Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

4. 10. 2011 11:38
na neviditelnou ruku trhu bych moc nespoléhal

Podívejte se na stav taxikaření v Praze Je to snad něco co bychom si mohli chválit nízkou cenou, a slušným a ohleduplným jednáním?A to je snad trh, kde jsou jen samé soukromé společnosti a soukromníci, kde by měla vládnout zdravá konkurence ve prospěch zákazníků. Ale nějak to není vidět :-)

0 0
možnosti
SN

kuča

4. 10. 2011 8:29
Diskutéři........

:-)....proč reptáte, vždyť autor má pravdu. Menežment bere miliony a bordel na dráze trvá roky! Přišla konkurence a hned se to mění. A ČD dostanou 4 mlrd. dotací ročně, to je z našich peněz. Jančura dělá bez dotací! Měli byste ho chválit a ne hledat vši, samozřejmě, pokud za svoje diskusní příspěvky nedostáváte bakšiš, nebo nejste v ČD dobře zadrápnuti! Pěkný den! Pro autora : R^R^R^

1 0
možnosti
HB

zeto

4. 10. 2011 8:47
Re: Diskutéři........

Dělá bez dotací jednu z hlavních tratí, ne-li tu nejhlavnější. Stejně jako s autobusy. Vidíš, že by "žluté" jezdily na trase Horní-Dolní? Stejně tak vlaky - nic proti němu nemám, ČD konkurenci potřebují, jako prase drbání, ale srovnávat Pha-Ova s (např.) Čížkovice-Libochovice je o ničem a je celkem logické, že na těchto tratích jsou potřeba dotace, protože je to služba státu občanům. Pokud vím, tak Pendolino jezdí také bez dotací.

0 0
možnosti
K

kaštánek2

4. 10. 2011 8:18
klasika

Tak opět klasika. Cokoliv udělají ČD je špatně. Zlevňují-špatně. ZDražují-špatně. Bojují s konkurencí-špatně. Mimochodem počet spojů si objednávají kraje a stát;-)

0 0
možnosti
ZP

15,5cm

4. 10. 2011 8:15
Nelze

srovnávat hrušky a jablka  .........autobus není vlak .....Jen jedna výtka moc nekonkrétní , jména kdo za to může , to zajímá.

To , že říkáte , že cosi shnilého je v ČD to víme všichni , ostatně jmenujte jednu věc která po revoluci funguje ......všude kolem je morální úpadek , jak ve mě tak i ve Vás ...........a v tom je jádro pudla .....

0 0
možnosti
HB

zeto

4. 10. 2011 7:55
Hm...

Prosím o vysvětlení této části věty "...kterému se podnikání nepříjemní život tím...". Díky.

0 0
možnosti