Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Alfie

5. 4. 2012 5:35
Rozprostření blbosti je v populaci rovnoměrné...

.. proč by tedy cyklisté měli být výjimkou? Stejně tak chodci. Bezohledný ignorant se tak chová, ať už se pohybuje jakýmikoli prostředky...

0 0
možnosti
RW-4R

Roger Wilco - 4. reinkarnace

4. 4. 2012 16:29
.

Ano. A proto dávám na kole přednost okreskám s malým provozem před městskými cyklostezkami, kde se hemží děti, rodinky na výletech a jiní sváteční cyklisti v množství větším než malém a kde si člověk pořádně nezajezdí. Jelikož nepatřím do kategorie, o které píšete a chovám se slušně, nechce se mi brzdit po každých deseti ujetých metrech, abych do někoho nevrazil a nedejbože do kličkujícího dítěte. Na těch okreskách jsem sám a mám klid. P.S. A jezdím střízlivý (max. s jedním pivem) a s helmou. A moc se těším na letošní dovolenou a švýcarské dálkové cyklostezky. Ty jsou trochu jinde než ty naše.

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

4. 4. 2012 8:13
Buďte rád,

a to říkám s notnou dávkou hořkosti a ironie, že "bezzvonkáči" na Vás alespoň "něco zařvou". Já mám spíš zkušenost, že se prořítí jak h0vádka, bez varování z poza mých zad (nepodezřívám je z tím, že počítají s "šestým smyslem" chodce - dle mého prostě nemyslí vůbec), na chodníku, kde chodím (kupodivu!) také s dětmi a v tu chvíli jste prostě rád, že Vaš dítě se zrovna drží vámi naučeného "drž se vpravo" a zrovna ho nenapadne udělat krok stranou, nebo vyběhnout, protože proti Vám nikdo nejde a "dítě... je dítě".

2 0
možnosti
AJ

astrudina

4. 4. 2012 10:37
Re: Buďte rád,

a ti bezmozkové, kterí jedou v Praze po chodnících v centru - a tváří se, že přece mají PRÁVO, ne? Na silnici by se jim mohlo něco ošklivého stát, oni musí jet po chodníku a chodci...komu na tom záleží?

Nejlepší jsou p.tomci, očkovaní Automatem - nedávno mi jeden takový, který se pokoušel projet skupinou lidí, čekajících na tramvaj ve Vodičkové ulici u Světozoru, tvrdil, že v zákoně je -že cyklista může jet po chodníku, když jede stejnou rychlostí, jakou jdou chodci??!8-o;-D

On je to černý humor, ale proti agresivním cyklistům už začínají být chodci bezmocní! Já nosím v kabelce drát...

1 0
možnosti

3lipy

4. 4. 2012 8:09
Pravda pravdoucí !

:-(

0 0
možnosti

jarinka

4. 4. 2012 7:27
Musím říci,

že policisté jsou rozumní a nepronásledují cyklisty, kteří jezdí na čas a musí mít proto kolo co nejlehčí, každé deko je po více kilometrech poznat. Nemáme tudíž blatníky, zvonky, světla, odrazky. Jsme v drtivé většině slušnými účastníky silničního provozu a pro normální řidiče zvlášť chráněnou a profitovanou skupinou. Do budoucna bychom se měli rozrůst na úkor motorizovaných. Sportu zdar a cyklistice zvlášť !!

1 0
možnosti
BM

BořekŠikula

5. 4. 2012 7:14
Re: Musím říci,

To se dočkáte brzy Darwinovy ceny, někde se zdržíte a bez odrazek a světel přejdete na nebeské cyklostezky, kde vás už nic nebude tížit, nic vám nebude překážet, nebude tam horko, zima, ani tma :-)

Jen to rozrůstání není moc pravděpodobné.

0 0
možnosti
MP

Martin V2

4. 4. 2012 7:09
Dodatek

Pitomci jezdí i v plečkách, dokonce častěji než v těch lepších autech.

A ti namachrovaný cyklisté co si myslí, že jízda po cyklostezce je časovka tour de france, jezdí i v helmách a většinou mají "nadupaný" kola.

2 0
možnosti