Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J52a16n 28B93a15u36e70r

27. 2. 2013 10:47

ale pisatel chce plnotučné

0 0
možnosti
JK

jj, plnotucne, bezna cena 15.90. Proc pisatel nenadava na sveho prodejce, ze si tolik pridava?

0 0
možnosti
VK

No jestli za tu bídu opravdu může Kalousek, tak nepodléhejme skepsi, neb již vidíme světlo na konci tunelu. I kdyby se Miloši Zemanovi navzdory volebnímu heslu náhodou nezdařilo vystavit stop této vládě, za rok a kousek tu máme volby.

Socialisté ve vládě pak nepochybně sníží daně, zasadí se o levnější potraviny a energie, zastaví zadlužování a k tomu i vymýtí korupci. Konečně nebudeme mít důvod být tak strašně naštvaní :-)

2 1
možnosti
JH

jako ironie dobrý

2 0
možnosti
AR

Zkuste jiný obchod.Mléko běžně kupuji za 14-16 Kč polotučné. Když chytnete akci, tak je za 10-12 kč jako třeba nedávno  v Intersparu..

2 0
možnosti
JR

J79i17ř98í 38R74o22d

25. 2. 2013 9:08

A doopravdy si myslíte, ža ze to, že cena másla ve Vašem obchodě stoupla z 28 Kč na 38 Kč - může 1% DPH? To snad nemyslíte vážně!  Což takhle navštívit jiný obchod?

4 1
možnosti
MV

A to jsem dostal vyúčtování T-mobilu od 5.12 do 5.1 2013 zdaněné 21% ,i když bylo ze 4/5 v minulém roce za 20%.Okradli mne o cca 20Kč.Podal jsem stížnost na min.finací a ČTU ,podle min.financí je vše v pořádku -prý odvedou DPH do státního rozpočtu.Tudíž při pouhém 1milionu zákazníků získá kalousek o 20milionů vice,ČTU po mne chtěl 200 Kč za podání podnětu-to abych si asi příště rozmyslel si stěžovat.;-€

1 0
možnosti
PR

20 tikorun :-) to jsou nějaký tikající koruny? 8-o;-D

1 0
možnosti
OH

Asi každý si všimnul, že když se v televizi zmiňují, že by mohla podražit ropa, tak do týdne podraží nafta a benzín (i kdyby tato komodita nepodražila). Další zdražení u "čerpaček" nás čeká, až skutečně zmíněná komodita podraží.

Stejné je to u všeho jiného. Jen se vláda zmíní, že zvýší DPH, nebo nějaký prognostik zmíní, že poroste cena pšenice, čekají nás minimálně dvě vlny zdražení - jedna po oznámení a druhá při zderažení komodity.

Podobný efekt vám potvrdí i země, které přešly na Euro, cena velmi málokdy byla stejná jako za minulou měnu (v kurzovním přepočtu) a skoro nikdy to neznamelo výhodu pro kupující.

Je to pochopitelné, nikoliv však slušné. Kdo by nehledal každou skulinu ke zvýšení cen a také ty průměrné platy tak úžasně rostou.

5 0
možnosti

K té větě o tom, jak si vláda v pohodě půjčí, jako by se nechumelilo - a to si představte, že levice by si hrozně ráda půjčovala a rozdávala nefachčenkům ještě víc, jako by se naprosto, ale fakt vůbec nechumelilo, protože podle levice jsme zadlužení málo a náš dluh je vlastně v pohodě;-)) Ale jinak máte pravdu, to jste ještě nezmínil věci pro děcka - balík plín postupně během dvou let 299 - 349 - 399 - 459 - 509, přesnídávky 11 - 13 - 17 - 20, kaše 59 - 62 - 69 - 85 - 95, mluvím pořád o stejné věci, které takto narostla cena:)

9 4
možnosti

Kterou levici myslite? Tu, ktera vladne, nebo tu, ktera je v opozici?

9 0
možnosti
JL

řešením je přestat jíst....to by vládu fakt nasralo

7 1
možnosti
LJ

Zaludek jakbysmet.:-(

0 0
možnosti
AK

Já jsem si nevšiml a asi si nevšimli ani další.

Mluvím o zvýšení DPH o 40 % (z 10 na 14 % v roce 2012).

Toho si všichni všimneme až v dubnu, až začnou chodit vyúčtování tepla a vody.

Zatím je platíme zálohově, ovšem vyúčtování bude rána.

Máme smůlu v tom, že DPH je tak svinská daň:

- snadno se vybírá a nedá se jí vyhnout (ledaže se půjdeme pást) - je degresivní - takže nejvíc postihuje domáctnosti s nízkými příjmy Ovšem vláda nemá přímé a progresivní daně ráda (abychom "netrestali úspěšné") a tak jsme v minulosti byli svědky snížení daně ze zisku firmám celkem o 20 %-ních bodů. Ovšem to má svou druhou stránku, o které už se nemluví - když chci stejně naplnit rozpočet, musím tedy potrestat chudé a zvýšit nepřímé a degresivní daně (DPH, spotřební daň).

11 2
možnosti
DH

Nejsmutnější na tom je to, že TOP09 by stále volilo tolik lidí, přestože je úplně jasné, že Kalouskovy pokusy nefungují.

5 1
možnosti
TV

no zkuste jako spotřebitel konkurovat kupní silou naftařům... Prostě dokud se bude lejt to co se vypěstuje naprosto nesmyslně do paliv (a bez ohledu na cenu a efektivitu, protože to prostě dávat musí), půjdou ceny nahoru.

1 0
možnosti