Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Oni ty dávky dostanou bez podmínek, za co je mohou vydat. 

Pokud jim je závidíte, není problém prošustrovat majetek a jít na úřad pro dávky. Podmínkou je žít z ruky do pusy. Bílých příživníků je dost, jenom ti černí jsou víc vidět.

Podle mě není co závidět, že neumí hospodařit. Co vydají za luxus, který si my nechceme dovolit, to jim bude chybět jinde.

0 2
možnosti
TH

Zase stvavy clanek.  Rv

1 1
možnosti
JH

J23a52n 59H45a74n91á61k

17. 2. 2014 12:13

Nepochybuji o tom, že náš sociální systém je příliš tolerantní a je potřeba jej zpřísnit, nicméně nedovolil bych si soudit lidi a původ jejich příjmu na dálku. Krom toho, jak uvádí někdo níže, při ceně MHD je taxi naopak ekonomicky výhodné pro rodinu.

1 1
možnosti
Foto

Je to mimo mísu, moje známá byla na Úřadu práce a vedle ní seděla tlustá nepřizpůsobivá a úřednice jí hodně nahlas, aby to bylo slyšet, říká " Už vám přišlo těch 280 000 Kč? „ Ta na to řekla "Jo přišly „ Známá byla zvědavá, a tak se po odchodu nepřizpůsobivé se zeptala, o jaké peníze šlo, a úřednice jí řekla, že ta paní se vrátila z Anglie a dávky ji byly vyplaceny zpětně a to není sama, komu se dávky v nezaměstnanosti vyplácí zpětně. Po vyplacení zpětných dávek opět odlétají opět do Anglie. Jó a u nás také nezaměstnaní si jezdí na nákup s taxíkem a to i na Úřad práce

8 1
možnosti
TW

Dávky v nezaměstnanosti jsou při uznání nároku vypláceny nejdéle 5 měsíců a jsou zastropovány na 13 200/měsíc. To byly buďto jiné dávky, nebo výmysl. Teď narážím na tu výši, ne na fakt, že jsou dávky vypláceny zpětně.

1 0
možnosti
JS

Zatím co můžete udělat. Tak leda nosit sáček a ubrousky pro případ poblití.

2 0
možnosti
Foto

I10v36o 42C44i56l83i77c65h

17. 2. 2014 8:00

V našem městě je to také velice často pozorovatelný jev a u pokladen místního Kauflandu jsem dokonce zahlédl ceduli, že ten taxík zájemcům zavolá pracovník Kauflandu sám.

3 0
možnosti
JH

J33i12ř19í 98H61o98l16ý

17. 2. 2014 7:56

Když nemá "ubohej, chudej a nepracující ROM" na taxíka tak může požádat  sociálku o příspěvek.

A to se přece vyplatí!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 1
možnosti
PK

Vůbec se té skupiny nechci zastávat ale při ceně městské hromadné dopravy /u nás 20 Kč/se  čtyřčlené rodině  do vzdálenosti 3až 4 KM prostě taxíkem jet vyplatí.Chce to jen počítat.

PS-osobně bych je hnal pěšky a bičem ale jen pro pořádek jsem to uvést musel

1 0
možnosti
Foto

Jenže oni neplatí ani tu MHD a jezdí zadarmo. Přece nebude tašky tahat do autobusu.

3 1
možnosti
VA

Bohužel je to tak, nikdo se nepozastavuje nad tím, že na sociálku nakráčí maník ověšený zlatými řetězy bratru za třicet tisíc, pokud má ovšem ten správný odstín...8-o a když už se někdo rozhodne s tím něco dělat a má tu možnost tak mu vláda návrhy zákonů rovnou smete pod stůl. Přitom zdravým selským rozumem je každému jasné, že ten zákon je dobrý a hlavně funkční. Opravdu nevím proč má někdo zájem aby tady zůstalo vše při starém!!

5 1
možnosti
MS

Odpovím Vám jednoduše: jak můžete profitovat na někom, kdo nevytváří hodnoty? Hodnotu můžete ukrást pouze tomu, kdo jí vytvoří.

2 0
možnosti
PF

Jo, na nakup jsem uz parkrat taxikem jel i se z nej potom s nakupem vracel. <spoiler>Socialni davky jsem nikdy nepobiral</spoiler>

0 0
možnosti
PF

Jeste bych dodal, ze to byly nakupy jidla v cene par stokorun :)

0 0
možnosti