Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PKL

Politicky korektní lež

2. 5. 2012 19:37
nejvíc šidí stát nadnárodní

korporace, které přesovají zisky do jiných zemí a čerpají investiční pobídky.

tyto firmy ale zákony zas až tolik neporušují. Oni si totiž v parlamentu platí svoje lidi, kteří hlasují jak si ty nadnárodní korporace přejí.

0 0
možnosti
VC

vena65

2. 5. 2012 9:40
Abych pravdu řekl

tak se mi nějak nechce moc věřit, že jste jen tak z nostalgie chtěl zaplatit o stovku víc abyste si musel vyslechnout ty kecy.

A co se týče porovnání odvodů státu zaměstnancem a podnikatelem. Zařiďte si živnosťák a předveďte nám jak je to jednoduché, platit státu i z příjmů, které nevyděláte. Vy platíte jen když máte zajištěn příjem, a sám jste pro zajištění toho příjmu příliš neudělal. Podnikatel platí ať práci má nebo ne a socani by jej rádi zkásli o další povinnou položku bez ohledu na výdělek. Klidně takto pokračujte. Podnikatelé pomalu zmizído jiných končin světa a vám tu natáhnou opět ostnatý drát aby se nerozutekl i ten zbytek.

4 0
možnosti
JH

ridervfr

2. 5. 2012 19:22
Re: Abych pravdu řekl

Vždyť nikdo Vás nenutí podnikat, pokud nedokážete sehnat zakázky pro svou firmu,tak je to jen Vaše neschopnost, to není starost zaměstnanců.Ale vykazovat např.5 let nulový zisk je snad normální-to Vám má stát sežrat???

0 0
možnosti
LV

baloun

2. 5. 2012 9:29
Dost dobře nerozumím tomu, proč svůj postřeh vztahujete

pouze na podnikatele.

Takhle se chovají všichni. Všichni kupují levné asijské šunty, které vyrábějí lidi (často děti) v otrockých podmínkách, a nadávají, jak stát nepodporuje domácí výrobce a že češi musí chodit div ne po žebrotě.

Když si má vybrat mezi s*ačkou za bůra a jogurtem za 10,-, vybere si to první, a pak si jde koupi hnusáka lepáka...

Nechte podnikatele na pokoji a buďte rád, že je máme. A než je začnete hodnotit, tak si o podnikání, placení daní a všech možných poplatků a odvodů laskavě něco přečtěte.

Jinak budete za osla. I když mezi osly asi za hrdinu.

1 0
možnosti
PH

modrénebe

2. 5. 2012 8:54
No vidíte a jak to bylo dříve,

místní tajemník, předseda, nebo kdokoliv jiný si najmul meloucháře a vůbec je nezajímalo, jestli platí daně. Tak se nedivte, že to přežívá a bude přežívat dále, protože to máme za těch 40 let tak zažraný, že to bude trvat pár generací.

0 0
možnosti
PH

modrénebe

2. 5. 2012 8:57
Re: No vidíte a jak to bylo dříve,

a to ještě nakradli materiál apod..

0 0
možnosti
VZ

vaclav13

2. 5. 2012 8:07
Výstižné

Dokonale jste vystihl český podnikatelský póvl, zde všechna čest těm solidním výjimkám, ale připravte se na to, že až nastoupí modrá svazácká úderka, tak to schytáte i za Lidice.

1 0
možnosti
LV

baloun

2. 5. 2012 9:34
Re: Výstižné

Vy asi budete havíř nebo slévač, s mozolnatou dlaní, udřený z toho, jak ten póvl musíte živit... Tak ohnout záda níž, neremcat a slévat!

0 0
možnosti
O-PNJ

ondatroň - Pytel na jednotlivce

2. 5. 2012 7:44
nejseš ty ten Vobyčejnej člověk ?

;-D

1 0
možnosti
MP

Martin V2

2. 5. 2012 7:23
Děkuji

Děkuji, že jste poctivý člověk a nepodnikáte.;-DR^

4 0
možnosti
P

Pietrolini

2. 5. 2012 7:12
Nechápu

jak takovou demagogickou a závistivou slátaninu dokážete vyplodit. Špatně jste se vyspal nebo co??? Nebo vás na odborářské demonstraci někdo praštil do hlavy transparentem "Kdo se živí sám,ten je pro nás parazit" ??

2 0
možnosti
VZ

vaclav13

2. 5. 2012 8:05
Re: Nechápu

A proč demagogickou a slátaninu? Velice přesně vystihl logiku uvažování spousty českých "podnikatelů". Nadávat jak stát krade, ne že by nekradl, ale sám dělat totéž v rozsahu, který je v relativním měřítku ještě větší. Nebo Vám se zdá OK, když OSVČ si životní úrovní odpovídající přijmu někde mezi půl a jedním milionem čistého platí daně na úrovni pokladní ze supermarketu? Snad všichni jen trochu fundovaní ekonomové kroutí hlavou nad tím, že stát na jedné straně hledá, kde by našel korunu navíc a na druhé si tady pěstuje statisícovou armádu rádoby podnikateků, kteří neplatí nic a nebo skoro nic. Termín parazit sedí, protože takový vychcánek sice nic neplatí, ale silně pochybuji, že by nikdy nepotřeboval nic, co by nebylo za paníze těch, co daně a pojištění řádně platí.

2 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

2. 5. 2012 7:09
To mne také napadne

pokaždé, když se mne u pumpy zeptají, chci li doklad o zaplacení. Když jsem naštván na zlodějské politiky, tak řeknu, že nechci a vím kde skončí. Když jsem naladěn vlastenecky, tak ho žádám.

1 0
možnosti
VC

vena65

2. 5. 2012 9:44
Re: To mne také napadne

A když nechcete doklad, tak vám odlejou z vlastního kanystru? Bože můj!!!

0 0
možnosti