Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Kousavka

9. 10. 2012 8:18
Teda vy jste ale exot!!

Teda vy jste ale exot!! Co Vám ženy udělaly? Víte, ona emancipovaná žena není ta, co si lehne na kanape a nechá se milostivě obsluhovat. Ta emancipovaná chodí mimo jiné do práce a vedle toho se stará i o rodinu. Do práce chodí proto, aby vydělala peníze a rodině se žilo lépe a taky aby jednou DOSTALA DŮCHOD!! Protože když bude doma a jenom se starat o rodinu, tak ve stáří žádný důchod mít NEBUDE!! Krom toho, domácnost a děti nejsou jen její, jsou i Vaše. Nebo myslíte, že se děti někde vylíhly pod stromem a žena si je jen tak z plezíru natahala domů? Tak co na tom, že chce po chlapovi, aby jí v domácnosti a se společnými dětmi pomohl? Nebo Vám už fakt schází jen hospoda (bez ponižujícího povolení) a válení se na kanapi u televize? Tak s takovým duševním chudákem bych fakt žít nechtěla.

0 0
možnosti
DH

daris

6. 10. 2012 8:05
A kde jste přišel na to,

že emancipovaný muž je ten, který vaří, pere, uklízí a podobně. Emancipace totiž znamená vymanění se z područí někoho nebo něčeho. Pro ženy to znamenalo získání volebního práva, právo na vzdělání a na společenskou rovnost. Emancipace nemá s vařením a uklízením naprosto nic společného. Díky tomu, že jsem emancipovaná a bylo mi umožněno vystudovat, mohla jsem se věnovat dyslektickému synovi a mezitím, co jsem se s ním učila, manžel neměl nejmenší problém připravit nám večeři. A když už jsme u toho - myslíte že třeba Jarda Jágr potřeboval hrát v Kladně po dobu výluky NHL? Že potřeboval aby tam nastoupili ostatní hráči a proto telefonoval, zařizoval a staral se?? Že se potřeboval podívat na super hokej, který má v NHL možnost sledovat kdy chce?? NE - dělal to proto, aby udělal radost hokejovým fanouškům. Až lidi přestanou dělat jen to, co se jim vyplatí a to, co potřebují jen pro sebe, bude to strašně fajn.

0 0
možnosti
OM

34600@centrum.cz

5. 10. 2012 13:33
jj článek je přesný

nejlepší je opravdu množství inzerátů, kde žena, nejčastěji svobodná matka, hledá finančně zajištěného muže s vyřešenou minulostí. Jinak řečeno, chlapa co za mě vše zaplatí a není tu jiná, se kterou se budu muset o jeho výplatu dělit. Navíc sama ta žena nic na oplátku nenabízí. Pardon, ale na takovéto inzeráty může odpovědět jen hlupák. To jsou typy žen, které nebrat ani zadarmo.

1 0
možnosti
MH

jedovinka

5. 10. 2012 10:36
Čistit žumpu

bych šla nejspíš já, stejně jako ucpaný odpad. Auto by skončilo v servisu, protože doba poctivé kovařiny a kouknu do motoru a vidím je nenávratně pryč, ale protože je manžel strojař, tak karburátory na sekačkách a zadřený kuchyňský i zahradní hejblata opravuje on. Oběd, děti... Podle situace.

Já se bez muže v domě obejdu, manžel by se bez hospodyně také obešel. Přesto a nebo právě proto jsme spolu. I bez vycházkových knížek a udělování opušťáků.

Co Vám ženský provedly? Snad v každém Vašem příspěvku se přiznáváte, že je vlastně nemáte rád.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

5. 10. 2012 7:26
Člověk potřebuje blízkou duši

aby měl někoho, s kým sdílí svůj život, s kým dělí se o radosti a o koho se může opřít v těžkých chvílích. Každý potřebuje někoho, komu na něm záleží a na kom mu záleží.

-

A dělba práce v domácnosti? Tam je důležité, aby nikdo neměl pocit, že je zneužíván. A kdo pracuje pro rodinu, potřebuje vědět, že si ostatní té práce váží. Nikdy nebude dělba práce spravedlivá a pokusy o maximální spravedlnost vedou často k oboustranné nespokojenosti. Udržování domácnosti v běhu by se nemělo stát smyslem a hlavním tématem vztahu. Ne že by to nebylo důležité, ale na vztah je to málo. Pokud nám na tom druhém záleží, rádi pro něj něco uděláme, ale také si dáváme pozor, abychom pro něj nebyli přítěží, někým, o koho se jen stará.

4 0
možnosti
JK

J.K.S

5. 10. 2012 7:34
Re: Člověk potřebuje blízkou duši

R^R^R^ Na rozdíl od autora článku jste asi emancipovaný muž, se kterým je radost žít.

4 0
možnosti