Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Autor blogu se drží zbytečně při zemi: Co takhle rovnou odposlochávat všechn mobilní telefony? Vždyť kdo je poctivý, nemá co skrývat...

1 1
možnosti
Foto

osvč, nekradu, nemám, na co by mi přišlu....znám dost lidí, co by se ale bát mohli;-)

1 0
možnosti
PK

Nato ze tenhle zvast idnes drzi uz cely den na nastence tak karma vypovida ze to s nama az tak zle neni.

0 1
možnosti
MS

Tento blog beru jako čestné prohlášení vězně v koncentráku.

2 1
možnosti
PK

Nejhorsi je ze nato pysny:-)

0 1
možnosti
TH

Tedy, musel jsem přemýšlet, jestli je to ironie, nebo jestli to myslíte vážně. Vypadá to, že to myslíte vážně. Je to vaše věc, klidně si nechte otevřený byt a klíčky v zapalování Vašeho auta - ale neberte ostatním potřebu zachovat si soukromí. Naznačovat, že potřeba soukromí znamená skrývání něčeho špatného, je poněkud ubohá manipulace méně inteligentních lidí, kteří nevědí, co na to říct.

4 1
možnosti
Foto

Pokud by nebylo možné informace o vás zneužít, pak bych souhlasil. Bohužel realita je jiná. Můžete být snadno vmanipulován do problému, respektive proti vám mohou být účelově vyrobeny "důkazy". Nejde jen o ekonomickou činnost, ale třeba o Vaše zájmy, které mohou být establishmentu trnem v oku. Velký Bratr potřebuje i kanonenfutter.

Je to stejné, jako si říkali v padesátých letech lidé: Ti, co je lidové soudy soudí, jsou jistě viníky! Pozor, můžete se dostat do problémů i tehdy, když nic zlého nepodnikáte.

1 1
možnosti
MS

Svobodný stát je organizován tak, že občan nepotřebuje, aby každou jeho aktivitu kontroloval státní úředník. Totalitní stát potřebuje kontrolu nad vším.

Politické strany, které na daních občanů vybírají přes polovinu jeho obratu, jsou strany totalitní. Myslím, že se všichni, kteří budou letos dělat daňové přiznání na poslední, budou snažit rozdejchat pravicovost Miroslava Kalouska, Karla Schwarzenberga a Petra Nečase. Užijí si skutečný bolševismus na vlastních financích.

1 1
možnosti
MS

Stát peníze vydává do oběhu, ale nejsou jeho.

jediné finance, které má stát právo a povinnost kontrolovat, jsou výdaje státu. Tzn. i výdaje směřující k soukromým subjektům. Jinak je státu do financí občanů velký kulový.

1 2
možnosti
PK

Já též s panem Balounem souhlasím a nedivím se že pan Caha a spol. křičí. Jen perfektní systém odhalí i  u vyspělejších sousedů takové zlodějské ikony jako Hoeness. Jen jsem zvědav jestli půjde na těch 3,5 roku sedět. Každého zloděje nedostanete tak jako u černých pasažérů v tramvaji. Zákony nejsou a nikdy nebudou dokonalé, někdo má na lepší, někdo jen na horší právníky.  Jinak - z poctivé práce nikde na světě moc nezbohatnete a tak moc na účtě nemáte a Bradáčová se na Vás zvysoka ...

3 1
možnosti
ŠB

Váš příspěvek je přesná definice pojmu "začátek konce".  ;-(

4 2
možnosti
PK

Přesně ,myšlení autora z nás dělá zem škarohlídů,lidí neustale na všechno nadávajících,kritizujících,zavistivců,škodolibců zkrátka čecháčků.Ve většine normálních zemí by článek nebyli schopni ani pochopit.

2 3
možnosti