Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SP

Skeptik Pavel

13. 9. 2011 10:49
Vrtěti psem

dějí se  hezká svinstva a česká strana (oficiálně) nic neví  (ale někdo u nás se chce napakovat) :

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/ukrajina-hodla-do-ceska-vyvezt-jedovate-berylium-ceska-strana-o-nicem-nevi_211989.html

0 0
možnosti
JJ

jita

13. 9. 2011 8:52
Čím dál víc mám pocit,

že celý romský problém je jen důkladné vrtění psem. Podívejte se co se za tu dobu co se to na severu mele schválilo za zákony. Co kvůli nim budeme muset platit a budeme na to mít? Takhle se lidi koukají co zase ti nebo tamti provedli a jak na to kouká policie a dění v parlamentu je na druhé koleji. Tam se vesele schvaluje a to, že jsme s romy na stejné koleji nikoho nenapadne. Týká se to nás i jich. My i oni budeme mít větší starosti až to, co prošlo a bylo schváleno parlamentem začne platit. Sakra proč se lidi chovají jako stádo, kterému se ukáže tady je cíl a všichni se tam ženou???

0 0
možnosti
JM

Marcellus

13. 9. 2011 8:58
Re: Čím dál víc mám pocit,

Také se mi zdá, že je toho poslední dobou nějak hodně i v médiích.. Jako by se odváděla pozornost od něčeho jiného. Otázka zní, co je potřeba zakrýt?

0 0
možnosti
PH

petrph

13. 9. 2011 8:14
Lišák Klaus sice řekl

že by se mělo zasáhnout silou, ale neřekl proti komu. ať se zaútočí proti Romům nebo proti extrémistům, vždycky bude mít pravdu.A když to nevynese výsledky nebo se situace zlepší, vždycky může říct že to myslel naprosto obráceně.. :-)

0 0
možnosti
JM

Marcellus

13. 9. 2011 8:54
Re: Lišák Klaus sice řekl

Mám na to stejný názor.. R^

0 0
možnosti
T

Tojsmemy

13. 9. 2011 8:09
mínus karma

Jako že Václav Klaus uzavřel cikány do ghét a nedal jim možnost se přizpůsobit? Váš názor je trošku na hlavu postavený, nemyslíte? Prezident Klaus jinými slovy řekl, že když to nejde po dobrém, musí to jít po zlém.

0 0
možnosti
MV

marka40

13. 9. 2011 8:21
Re: mínus karma

R^ Ony totiž názory tohoto autora bývají na hlavu postavené téměř vždycky. A to ne trošku, ale hodně. ;-D

0 0
možnosti
PZ

Mirco1

13. 9. 2011 8:05
Klaus totiž byl vždy zbabělec, pokud se jedná....

... o možnost či dokonce nutnost použití vojenské síly. Dobře to popisují jeho spolupracovníci při jeho návštěvě Sarajeva, kde ho zastihla zpráva o vnitrostranickém Rumlově puči. Jak strašně stísněně a nejistě se cítil mezi těmi všemi vojenskými speciály a ostřelovači a jak díky tomu byl v prvních hodinách naprosto bezradný a zdrcený z toto vývoje doma, přestože za jiných okolností by se s takovou situací začal okamžitě vypořádávat. A takových příkladů je opravdu mnoho.

Klausovi naprosto nevadí jakékoli vnitrostátní mocenské, silové a násilné řešení, jen když to není moc vidět navenek. Ale jakékoli vojenské konfrontace se děsí a bude si raději vymýšlet sto a jedny "legitimizující" důvody pro jakoukoli i tu nejzrůdnější diktaturu. Ve třicátých letech bychom jej od Chamberlaina či lorda Halifaxe. Demokratický politik takto smýšlející je pro všechny diktatury světa pravým požehnáním.

0 0
možnosti
MV

flyflýsek

13. 9. 2011 7:40
Pane prezidente,ústavní činiteli....

Nejprve si takříkajíc-zameťte před vlastním prahem!!Světem šíříte mírové ideje,a vlastní národ,potažmo daňové poplatníky necháváte mlátit bengabojema:-(

0 0
možnosti
J

jjezekj

13. 9. 2011 7:33
ten Vás ale dožral

R^

0 0
možnosti