Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

1. 12. 2011 16:33
souhlasím....ale myslím, že se to zlepšuje

tj. kromě levných odpadků v supermarketech se dá jít i k dobrému řezníkovi vedle, občas koupit na trhu zeleninu, atd. Mohlo by to být mnohem lepší, ale dá se to.....Mě osobně vadí, že potraviny nejsou ZŘETELNĚ označeny např. jako náhražky....náhražka čokolády, náhražka mléka, salámu, atd.

Někdy to lze poznat už podle ceny....ale někdy se rádoby kvalitní výrobek s vyšší cenou vydává za něco, čím není. Pro mě bylo opravdu k naštvání, že např. dražší kečup Heinz, který jsem kupival právě proto, že jsem doufal v jakous takous kvalitu.....byl odpad. Takže při slově kečup doslova zuřím;-)

0 0
možnosti

mamina2

1. 12. 2011 9:36
POřád dokola

Hygiena jen upozornila, že se má mléko z automatu převařit, protože nepasterizovaným mlékem se mohou přenášet nemoci. Je to sice málo pravděpodobné, ale je to pravda, která je známá už nejmíň 150 let. Že není zase tolik lidí, které by bavilo běhat s lahví pro mléko, za to hygiena fakt nemůže.

0 0
možnosti
V

Vhelsing3

1. 12. 2011 10:05
Re: POřád dokola

Z automatu se ma prevarit hlavne i z duvodu,ze to mleko je plne kultur,ze kterych se clovek kterej na ne neni zvyklej pos....;-D;-D;-D

Ja to chlemtam v klidu a nic me neni....;-D

1 0
možnosti
V

Vhelsing3

1. 12. 2011 8:50
Jinak abych reagoval....

Je jedno co clovek sni....Jestli si da tady naruc zeleniny, ci ji napred prepasiruje pres prasatko... :)

Dulezity je,ze to nesmi prehanet....a hlavne to chce pohyb!!! :) Telo to zpracuje. Kdyz toho ma primerene mnozstvi, tak si klidne dejte chleba se sadlem a cibuli, nebo upecene kolinko....Ale pak by se clovek mel jit projit, zaplavat, nebo jit vykonavat nejakou fyzickou pracicku.

0 0
možnosti

jarinka

1. 12. 2011 8:41
A proto jsem nepodlehla

módní vlně a nepřeměnila jsem zahradu na okrasnou. Zahradu mám na pěstování ovoce a zeleniny a další krásu nacházím ve volné přírodě. Každý tuto možnost však nemá, proto nakupuje všechno v obchodech. Ale co je smutné a podle mého vellice zdraví nebezpečné - nakupuje rajčaty, papriky, okurky i v zimním období. V zimě se má jíst zelenina jen kysaná nebo skladovaná.

0 0
možnosti
V

Vhelsing3

1. 12. 2011 8:48
Re: A proto jsem nepodlehla

Nastesti se treba u rajcat da poznat,kdy jsou to rajcata ze sezony a kdy uz jsou to rajcatka nadopovana ze skleniku....Ale jinak souhlas.

0 0
možnosti
K

kulička-v-trávě

1. 12. 2011 7:45
Vážený pane obyčejný člověče,

..."P.S. To jen politici obyčejné lidi nutí si nechat šidit hubu. A ničit zdraví." Lidé si šidí hubu sami a dobrovolně! Hlavně že je to LEVNÉ! Co vás nutí kupovat a cpát do sebe ty šunty? A netvrďte mi, že na kvalitní jídlo nemáte. Máte, ale neumíte si poradit! O tom, jak na to, toho bylo napsáno už dost a dost, ale ono je jednodušší žblechtat na blogu že?

0 0
možnosti
V

Vhelsing3

1. 12. 2011 8:47
Re: Vážený pane obyčejný člověče,

Mily pane kulicko, nebo pani kulicko....

Nikdo samozrejme autora nenuti kupovat levne veci...na druhou stranu ano...proc? Do vseho se cpou rustove hormony, ci multispektralni bordel...Ve vetsine potravin mate konzervacni latky a buhvi jaky ecka...

Ano...muzete rict,je tu BIO....Byl jsem na zivocisne farme BIO....A moc BIO to nevypadalo.... Je to proste jen zpusob jak vymamit z lidi vic penez....

0 0
možnosti