Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ
JN

Vy jste se za prezidenta styděl jen deset let? To jste šťastný člověk.

To já jsem se styděl už za Husáka.  Pak bylo krátké období, kdy jsem byl na Českosolvenského prezidenta hrdý.  Český prezident mi mnoho důvodů k hrdosti nedal, ale celkem se to dalo vydržet do roku 1997. Jeho chování v době povodní ani vzdáleně neodpovídalo mým představám. Na jaře v roce 1999 udělal své zemi takovou ostudu, že překonal i toho Husáka. Pak přišly další povodně v roce 2002 a ani na druhý pokus jako president neobstál.

Druhý český prezident byl takový, jaký byl, ale párktát mě mile překapil. Například, když se omluvil Srbskému presidentu za tu sviňárnu, co provedl pan ministr zahraničních věcí. 

Nyní budeme mít prezidenta třetího, jistě k němu budu mít mnohé připomínky, možná se za něj budu někdy stydět, ale pořád to bude náš prezident.

1 0
možnosti
HH

Lidem v zahraničí,snad kromě Slováků, je to šuma fuk.Ti o volbě prezidenta ČR prakticky nic nevědí a nevědí ani nic o p. Zemanovi.

0 0
možnosti
Foto

A koho jste si přál za hlavu naší země? Knížete? To bychom si tedy pomohli... Já jsem tedy moc ráda, že vyhrálo menší zlo a věřte, že Zeman nevyhrál jen kvůli tomu, jakou měl kampaň, ale také zejména díky lidem, kteří tam za žádnou cenu nechtěli právě knížete ;-)

0 3
možnosti
JS

Na základě čeho si myslíte, že Zeman je menší zlo? Ti, kdo ho za každou cenu dotlačili na Hrad, budou chtít odměnu. A budeme se divit všichni.

1 0
možnosti