Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

kolos.veliky

11. 1. 2011 7:45
V některých nemocnicích

nedali výpověď ani odboroví předáci. Taky způsob jak se zbavit konkurence.

0 0
možnosti
M

magelan

10. 1. 2011 20:55
Nemyslím si to

Výpověď jsem nepodal (osobní, řekněme rodinné důvody). Maslím že tohle zaměstnavatel určitě neocení. Loajalita a slušnost se tady v téhle zemi spíše trestá a považuje za nedostatek inteligence.

 

Zatím náš milý zaměstnavatel nikdy neocenil nic podobného a u každého našeho "ústupku" ocenil jen to, že mu to dodalo naději požadovat další. Pracuji pro dva zaměstnavatele ve zdravotnictí a oba se chovají stejně.

 

Právě proto si myslím že bychom tuhle akci měli dotáhnout do konce. Protože zaměstnavatelé, pojišťovny, vláda nebo kraje pro nás udělají jen to, k čemu je donutíme. A vůbec nic navíc. Myslím že dvacet let ve zdravotnictví, kdy se dívám na to, jak se odshora krade kde může (včetně našeho malého špitálku) a nám se jen přikazuje utahovat opasky a vyhrožje se (když se vám to nelíbí, za dveřmi čeká dvacet dalších -to se říkává sestrám,... případně: když nebudete skákat jak pískám tak si na Vás něco najdeme a už si nešktnete) tak to mi dává přesvědčení, že mám pravdu.

0 0
možnosti
LV

LarsenV

11. 1. 2011 6:24
Re: Nemyslím si to

Prominte, ale nějak vám nerozumím.... co chcete konkretně VY! dotahovat do konce, a jak? Tím že budete (ovšem tajně, že jo ) sympatizovat s těmi co výpověd na rozdíl od vás podali? Teda. klobouk dolů před takovým bojovníkem jak jste  VY !!!! fuj.....

0 0
možnosti
PH

petrph

10. 1. 2011 19:53
tedy za předpokladu

Pokud zůstanou nemocnice a oddělení ve stejném stavu jako nyní. Jako že vláda otevřená říká že využije této krize k rušení nemocnic. čili se pak může stát,že zodpovědného pracovníka nečeká za pár týdnů povýšeníí ale vyhození.

Ono i jen plánované krizové řešení nedostatku od  březnu bude znamenat dočasné přesuny a slučování lékařských týmů-lehce se pak "zapomene" na předešlé zásluhy  a vedoucí místo dostane někdo zvenčí...

0 0
možnosti
HW

Horst W

10. 1. 2011 19:27
Několik omylů

Několik omylů: 1. ti kteří nepodali nedostanou nic, naopak, těm kteří podali se tajně nabízí různé částky za stažení, ale to veřéjnost patrně neví. 2. radujete se z povýšení těch "charakterních"...nechci vám brát iluze, ale patrně ve zdravotnictví nejvíc platí známé přísloví "kozel zahradníkem". A co takový kozel dokáže napáchat, na pacientech a celém kolektivu... jako podřízené si nechá pouze ty ještě horší než on sám, případně nějaké udavače či rektoskopy. Takže si myslím, že tohle moc velká výhra pro pacienty není.

0 0
možnosti
M

martin5.33

10. 1. 2011 19:33
Re: Několik omylů

Chcete naznačit, že doktoří by podlehli kouzlu peněz a vrátili by se, aniž by se naše zdravotnictví reformovalo? To se mi nezdá, takový doktoři nejsou.

0 0
možnosti