Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jednoznačně preferuji německé potraviny, nebo potraviny od malých  českých soukromníků. Taková klobása od domácího řezníka je daleko chutnější , než klobásy ze supermarketů a cenově vyjde nastejno. Průmyslové výrobky jedině zahraniční. Český výrobek je samá reklamace. Stojí to čas a nervy. A vyspělý svět nám uniká více a více.

0 0
možnosti
KV

To neni o Bruselu, ale hlavne o ODSTOP, kteri brani jakymkoliv krokum vuci retezcum. Ony totiz prispivaji i do jejich stranickych pokladen.

0 1
možnosti
Foto

To není o stranách, to je o státu.

0 1
možnosti
GK

pod svicnem byva tma.

0 0
možnosti
Foto

Pokud budou češi kupovat ve velkém méně kvalitní potraviny a kvalitnějších potravin si ve regálu ani nevšimnou a to jenom proto, že jsou o 10 Kč dražší, tak není na světě Boha, aby donutil prodejny prodáva kvalitní potraviny za vyšší cenu. Většina Čechů,co chce kvalitní potraviny, tak jezdí do Německa a kupuje je i za cenu, že jsou dražší než u nás.

2 1
možnosti
KV

A kolik ma podle vas vetsina Cechu na zivobyti ?

0 1
možnosti
Foto

J79a91n60a 73M41a72j82o75v26á

25. 7. 2015 20:21

Proč by měl tohle řešit Brusel?

5 0
možnosti
Foto

Ochrana spotřebitele a zákaz diskriminace. Mají tam na to celý aparát

1 0
možnosti
MT

Jenze takove veci Brusel vubec, ale vubec nezajima...

0 0
možnosti
JM

Jsme cizinci ve vlastní zemi a evropani druhé kategorie a to vše za podpory demokraticky zvolených vlád. Dřív se politici klaněli směrem k východu a pak jen udělali čelem vzad, místo toho aby narovnali hřbet, a stále se věnují alpinismu.

12 3
možnosti
Foto

Kvalitu a nízkou cenu tvoří konkurence.  Tam kde jsou podnikatelé chráněni nějakými normami a regulacemi,  tam jen stačí tyto normy dodržovat, protože konkurenci skrze regulace ohlídá stát.

2 0
možnosti
MK

A není problém v tom, že to lidé kupují? Kdyby lidé kupovali kvalitní potraviny, tak ty méně kvalitní by za chvíli vymizely, protože by se nevyplatilo je vyrábět. Dobře to řekl ředitel jednoho závodu Madety vyrábějící ementál. Vyrábějí 40 procentní a 30 procentní. Náklady na to mají zhruba stejné, ale zákazníci kupují více ten 30 procentní, protože je "opticky levnější" To samé je se špekáčky. Špekáček by podle originální receptury měl obsahovat 20 procent vepřového, 50 procent hovězího, 30 procent špeku a koření jako pepř, muškátový ořech, česnek.sůl. Jenže takový špekáček asi nebude stát 65 korun za kilo, že? Stejně s tím gothajem. ten by měl obsahovat 30 procent hovězího, 30 procent vepřového, 5,5 procenta vepřové kůže a 35 procent špeku. Zbytek je koření a voda, která se musí přidávat během výrobního procesu. Takže, asi je blbost říci, že zákaznící to chtějí, ale není blbost říci, že zákazníci šizené potraviny preferují

12 0
možnosti
MV

Napsal jste to hezky...a bohuzel mate asi pravdu.....jenze co s tim?

1 1
možnosti
Foto

J72a91n32a 18M71a22j45o84v75á

25. 7. 2015 20:20

Kupte si prostě tu pořádnou šunku i kdyby jí mělo být méně. A až to dojde "kritické mase", bude líp.

8 0
možnosti