Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J75i86ř48í 22S36v98o47b34o65d24a
Jednoznačně preferuji německé potraviny, nebo potraviny od malých českých soukromníků. Taková klobása od domácího řezníka je daleko chutnější , než klobásy ze supermarketů a cenově vyjde nastejno. Průmyslové výrobky jedině zahraniční. Český výrobek je samá reklamace. Stojí to čas a nervy. A vyspělý svět nám uniká více a více.
K70a42r93e45l 43V62o21v90e52s
To neni o Bruselu, ale hlavne o ODSTOP, kteri brani jakymkoliv krokum vuci retezcum. Ony totiz prispivaji i do jejich stranickych pokladen.

F12r12a27n54t25i21š96e13k 80K22š33í84r
To není o stranách, to je o státu.

J33i55ř75í 28K86i61n92d26l
Pokud budou češi kupovat ve velkém méně kvalitní potraviny a kvalitnějších potravin si ve regálu ani nevšimnou a to jenom proto, že jsou o 10 Kč dražší, tak není na světě Boha, aby donutil prodejny prodáva kvalitní potraviny za vyšší cenu. Většina Čechů,co chce kvalitní potraviny, tak jezdí do Německa a kupuje je i za cenu, že jsou dražší než u nás.
K31a90r36e14l 57V42o32v11e38s
A kolik ma podle vas vetsina Cechu na zivobyti ?


V83l35a36d42i27m48í76r 31V31o69l45k78o
Ochrana spotřebitele a zákaz diskriminace. Mají tam na to celý aparát
M28i28r16e63k 98T98u17r16e27č14e82k
Jenze takove veci Brusel vubec, ale vubec nezajima...
J29i39ř95í 21M64o93t74e67j46l17e77k
Jsme cizinci ve vlastní zemi a evropani druhé kategorie a to vše za podpory demokraticky zvolených vlád. Dřív se politici klaněli směrem k východu a pak jen udělali čelem vzad, místo toho aby narovnali hřbet, a stále se věnují alpinismu.

F67r89a87n72t86i36š36e20k 62K64š59í78r
Kvalitu a nízkou cenu tvoří konkurence. Tam kde jsou podnikatelé chráněni nějakými normami a regulacemi, tam jen stačí tyto normy dodržovat, protože konkurenci skrze regulace ohlídá stát.
M47a92r34t74i81n 17K73a73v65k31a
A není problém v tom, že to lidé kupují? Kdyby lidé kupovali kvalitní potraviny, tak ty méně kvalitní by za chvíli vymizely, protože by se nevyplatilo je vyrábět. Dobře to řekl ředitel jednoho závodu Madety vyrábějící ementál. Vyrábějí 40 procentní a 30 procentní. Náklady na to mají zhruba stejné, ale zákazníci kupují více ten 30 procentní, protože je "opticky levnější" To samé je se špekáčky. Špekáček by podle originální receptury měl obsahovat 20 procent vepřového, 50 procent hovězího, 30 procent špeku a koření jako pepř, muškátový ořech, česnek.sůl. Jenže takový špekáček asi nebude stát 65 korun za kilo, že? Stejně s tím gothajem. ten by měl obsahovat 30 procent hovězího, 30 procent vepřového, 5,5 procenta vepřové kůže a 35 procent špeku. Zbytek je koření a voda, která se musí přidávat během výrobního procesu. Takže, asi je blbost říci, že zákaznící to chtějí, ale není blbost říci, že zákazníci šizené potraviny preferují
M52i23l86o51s64l66a37v 93V76l42c19e50k
Napsal jste to hezky...a bohuzel mate asi pravdu.....jenze co s tim?

J60a26n74a 35M21a79j79o17v50á
Kupte si prostě tu pořádnou šunku i kdyby jí mělo být méně. A až to dojde "kritické mase", bude líp.
- Počet článků 1047
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1811x