Děkujeme za pochopení.
J17i91ř46í 72S61v51o46b23o54d67a
Jednoznačně preferuji německé potraviny, nebo potraviny od malých českých soukromníků. Taková klobása od domácího řezníka je daleko chutnější , než klobásy ze supermarketů a cenově vyjde nastejno. Průmyslové výrobky jedině zahraniční. Český výrobek je samá reklamace. Stojí to čas a nervy. A vyspělý svět nám uniká více a více.
K27a58r37e24l 85V40o88v21e37s
To neni o Bruselu, ale hlavne o ODSTOP, kteri brani jakymkoliv krokum vuci retezcum. Ony totiz prispivaji i do jejich stranickych pokladen.
F77r71a18n77t61i12š83e58k 36K48š90í52r
To není o stranách, to je o státu.
J33i22ř52í 77K32i20n46d18l
Pokud budou češi kupovat ve velkém méně kvalitní potraviny a kvalitnějších potravin si ve regálu ani nevšimnou a to jenom proto, že jsou o 10 Kč dražší, tak není na světě Boha, aby donutil prodejny prodáva kvalitní potraviny za vyšší cenu. Většina Čechů,co chce kvalitní potraviny, tak jezdí do Německa a kupuje je i za cenu, že jsou dražší než u nás.
K75a50r78e45l 97V24o84v69e76s
A kolik ma podle vas vetsina Cechu na zivobyti ?
V42l72a83d67i38m63í76r 94V53o48l59k16o
Ochrana spotřebitele a zákaz diskriminace. Mají tam na to celý aparát
M36i26r12e81k 75T24u70r82e23č38e81k
Jenze takove veci Brusel vubec, ale vubec nezajima...
J44i75ř16í 14M30o59t18e59j44l68e29k
Jsme cizinci ve vlastní zemi a evropani druhé kategorie a to vše za podpory demokraticky zvolených vlád. Dřív se politici klaněli směrem k východu a pak jen udělali čelem vzad, místo toho aby narovnali hřbet, a stále se věnují alpinismu.
F76r72a34n18t22i25š68e13k 69K45š20í70r
Kvalitu a nízkou cenu tvoří konkurence. Tam kde jsou podnikatelé chráněni nějakými normami a regulacemi, tam jen stačí tyto normy dodržovat, protože konkurenci skrze regulace ohlídá stát.
M65a91r71t80i48n 47K46a35v88k14a
A není problém v tom, že to lidé kupují? Kdyby lidé kupovali kvalitní potraviny, tak ty méně kvalitní by za chvíli vymizely, protože by se nevyplatilo je vyrábět. Dobře to řekl ředitel jednoho závodu Madety vyrábějící ementál. Vyrábějí 40 procentní a 30 procentní. Náklady na to mají zhruba stejné, ale zákazníci kupují více ten 30 procentní, protože je "opticky levnější" To samé je se špekáčky. Špekáček by podle originální receptury měl obsahovat 20 procent vepřového, 50 procent hovězího, 30 procent špeku a koření jako pepř, muškátový ořech, česnek.sůl. Jenže takový špekáček asi nebude stát 65 korun za kilo, že? Stejně s tím gothajem. ten by měl obsahovat 30 procent hovězího, 30 procent vepřového, 5,5 procenta vepřové kůže a 35 procent špeku. Zbytek je koření a voda, která se musí přidávat během výrobního procesu. Takže, asi je blbost říci, že zákaznící to chtějí, ale není blbost říci, že zákazníci šizené potraviny preferují
M89i48l90o32s58l56a45v 45V88l24c46e17k
Napsal jste to hezky...a bohuzel mate asi pravdu.....jenze co s tim?
J49a38n56a 67M12a55j23o20v67á
Kupte si prostě tu pořádnou šunku i kdyby jí mělo být méně. A až to dojde "kritické mase", bude líp.
- Počet článků 1047
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1810x