Předvolební kouzelnický klobouk A.Babiše a T.Okamury

Včera večer se v televizní předvolební superdebatě utkali lídři stran, kteří se střetli v předvolební debatě, před nachazejícími volbami, bohužel nebo možná bohudík, 

se projevil naplno charakter a upevnění moci, některých zůčastněných především A.Babiše a T.Okamury, ne však pro prospěch a blaho lidí - obyvatel České republiky, jak se snažili prezentovat, nybrž o svůj vlastní prospěch.

Předseda SPD Tomio Okamura neustále zdůrazňoval a obviňoval vládu mimo jiné z toho, že miliony lidí uvrhla do chudoby. Podle Okamury budou komunální volby referendem o vládě. Pakliže nemá předseda SPD Tomio Okamura k dispozici kouzelného oslíka otřes se, nebude mít prostředky dostát svým slibům, že obyvatelům České republiky zajistí blahobyt. Volebné program SPD je jen a pouze písemná verze nereálného povídání, tedy pohádkou, která se sice dobře poslouchá ale reálně zrealizovat je nemožné.

Expremiér a předseda ANO Andrej Babiš opětovně zdůrazňoval, že současná vláda zaspala "Vždyť to je skandál, je to totální selhání této vlády, která lidem vůbec nepomáhá,“ a vychvaloval kroky své vlády.

Za vlády Andreje Babiše došlo ke krach Bohemia Energy, kde tisícům domácností hrozí dluhy. "Konec skupiny Bohemia Energy, nechala bez dodávek elektřiny a plynu na 900 tisíc odběrných míst, se změnil v černou můru pro občany, úředníky i politiky. Odhalil, že stát není vůbec na prudké otřesy na energetickém trhu připravený". Vláda Andreje Babiše dostala tuto zemi do velmi těžké a složité situace a ani Babiš nemá kouzelnou hůlku aby vše bez ještě větší zadluženosti dal do pořádku a umožnil lidem komfortní život, tak jako slibuje ve svých prohlášení.

I když kdo ví, možná že Andrej Babiš nemá kouzelnou hůlku, ale přinejmenším má kouzelný plášť, který umožňuje cestování v čase a být současně na dvou místech obdobně jako tomu bylo v roce 1969, jak ostatně uvádí na svých webových stránkách. A.Babiš se narodil v roce 1954, přičemž v roce 1969 (to mu bylo 15let) vycestoval do Ženevy, kde poté byl hospitalizován a rok ležel v tamní nemocnici,"Vycestovali jsme v září 1969 do Ženevy, kde jsem začal chodit do běžného státního gymnázia za minimální poplatek na školné. Záhy jsem však onemocněl trombocytopenií a rok ležel v ženevské kantonální nemocnici. Můj transport do Československa nebyl možný a otce léčení stálo velké peníze. Roční pobyt v nemocnici jsem zužitkoval tak, že jsem se naučil velmi dobře francouzsky."

Nicméně v ten samý čas od 15 let pracoval na bratislavském nádraží, dle svých slov "Od patnácti let jsem chodil různě na brigády, roznášel mléko, překládal balíky na bratislavském hlavním nádraží, pracoval na stavbách.

Prázdná slova Českou republiku nevyvedou z tunelu ven, nýbrž činy a to v současné době současná vláda Petra Fialy dělá dobře.

  

ano-NE bude lip kdy

 

Autor: Alena Stratilová | pátek 23.9.2022 13:04 | karma článku: 26,66 | přečteno: 718x