Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Vcera jsem byl na pivu po levici sedel Iranec na druhe strane Ind nekolik cernych a ostatnich NORMALNICH lidi. Mluvilo se o fotbale, bejvalkach i o detech.

Tolerance je mozna , ale musi se k ni dojit....

1 0
možnosti

J17o61s41e26f 11Š19p48e32r85l

2. 10. 2014 14:38

Teď si zkuste zajet na pivko do Palestiny a bavit se o tom samém :)

Samozřejmě, že tolerance je možná...ale k tomu je potřeba vzdělaných lidí ....

0 0
možnosti
BH

"Ono někdy stačí projít si pár internetových diskuzí a zjistíte, že ani naše společnost není příliš otevřená dialogu a kompromisu."

Jestli to nebude tím, že média pokrytecky lžou a skutečnost je jiná a pomatení sluníčkáři to nezměněj!!

0 0
možnosti
Foto

To nebude tím. Lidé se hádají všude, za to nemohou média. Každý má holt svůj úhel pohledu a jinak to vidět nechce. Je to pro člověka typické. Odsuzovat se bude vždycky něco, protože je to jednodušší než hledat řešení a přijít s nápadem, jak věci změnit.

0 0
možnosti
AJ

pokud by Hizballah neutracel penize za rakety a bomby a daval je na vzdelani, do ekonomiky ...

5 1
možnosti
RM

Jasně asi jako Izrael, ten nedává na zbrojení téměř nic:-), jen má jediný v oblasti jaderné zbraně a nejmodernější vojenskou techniku ve všech směrech, nehledě na USA posvěcené "právo" kohokoli napadnout, zavraždit, okupovat, a komukoli vyhrožovat.

1 5
možnosti
RV

Také bych doporučil knihu od palestinského autora,(Tasir Saada) který navštívil před několika týdny ČR (byl o něm i článek na iDNES). Ve své knize "Pracoval jsem pro Arafata" popisuje svůj život palestinského uprchlíka (rovněž z Gazy) a svoji teroristickou minulost u Fatahu, PLO jako profesionálního odstřelovače, který měl na svědomí mnoho mrtvých Izraelců...poté, co se stal křesťanem a jeho život byl totálně proměněn, pracuje v současné době v Jerichu, kde slouží ke smíření mezi Araby a Židy...

0 0
možnosti
Foto

Tak to si přečtu, díky za tip.R^ Člověk má při četbě takových knih možnost vžít se do toho, jak se tam těm lidem žije.

0 0
možnosti
PM

úžasný člověk, ovšem bohužel výjimka z pravidla. když nám ukáží slušného a pracovitého roma, tak budeme všichni rád, znamená to ale že jsou slušní a pracovití všichni romové?

0 1
možnosti
PZ

a přesně tohle smíšlení ty konflikty způsobuje

1 0
možnosti
JR

J33a74r16a 88R59a61n93k

20. 9. 2014 18:15

R^....znam, mam a dokoce od nej podepsanou. Je zde vazeny na obou stranach.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1128x
Mám ráda biografické romány, literaturu faktu, rajskou omáčku a taky třeba Járu Cimrmana nebo francouzskou zpěvačku Zaz. A protože Češi jsou národ "prosíravý" (řečeno slovy klasika), stále je a bude o čem psát.