Diskuse

Obrazem: Dubaj

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výborné fotky u mne karmaR^

0 0
možnosti

Moc pěkné fotky. Doposud jsem ale nepochopil proč se jezdí do SAE na dovolenou. Moderní hotely jsou i v Evropě, včetně různých atrakcí, moře také a hezčí. Napadlo mě pouze to, že se lidé chtějí v zimě někde ohřát a toto je asi nejbližší destinace, kde je teplo (v Kuvajtu mi byla v zimě ale opravdu zima a na koupání to rozhodně nebylo :-)). Asi je to tím, že rád trávím dovolenou aktivně a v přírodě, nejlépe hory. To se Dubají neslučuje. A taky mají drahé pivo ;-D

1 0
možnosti
Foto

Díky za komentář k fotkám! Proč se tam jezdí na dovolenou? Snadno dostupná "exotika" arabského světa nejspíš (resp. možnost nahlédnout do něj, protože Střední Východ jako takový to už dnes v SAE a hlavně v Dubaji ani moc není) + to teplo, kdy u nás už pomalu zalézáme za kamna :)

0 0
možnosti
Foto

supr...jen si nejsem jsit, jestli bych v tak dokonalém světě bez smrkových lesů mohl vůbec žít...vlastně jist si sem :-) každopádně díky:-)

0 0
možnosti
Foto

Dlouhodobě bych tam asi taky nevydržela, ale na čas? Kdekoliv:-)

0 0
možnosti
PK

Zdravím, fotky jsou pěkné. Udělal jsem si tak trošku představu, jak to tam vypadá i tzv. normálně, Tomu jsem rád, protože každý ukazuje jenom to pozlátko. No, ale bydlet bych tam asi nechtěl:-).

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za milý komentář! Jsem ráda, že jsem fotkami, na kterých není jen to všemi očekávané pozlátko, potěšila:-)

0 0
možnosti
VP

Kdyby tato země neměla černé zlato, tak nebude Dubaj krásně vypadát tak jak vypadá.RvZa peníze v Praze dům a pozemky pro boháte muslimy v česku.Rv

0 1
možnosti

asi záleží na vkusu, ale já bych Dubaj nenazval krásnou ale spíše moderní. Krásná je třeba Praha.

1 0
možnosti
DT

Máte překrásné blogy. R^ Patří na titulku. R^

0 0
možnosti
Foto

Březen, do pouště vlezem

Dubaj, ještě tam kutaj.

Pohoda není náhoda R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1408x
Abyste neupadli v zapomnění, jakmile zemřete, buď napiště něco, co bude stát za přečtení, nebo dělejte věci, o kterých bude stát za to napsat.
(Benjamin Franklin)

Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít.
(Mark Twain)