Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taky jsem měl kdysi (1995) tu ,,čest" v červenci...:-) Ale v tý době mi horko vadilo méně než dnes. Vzpomínky ale krásné, Benátky mají kouzlo, a kdo říká že ne, tak tam buď nebyl, nebo je de...;-) KarmaR^

1 0
možnosti
JS

R^

Jenom jsou mrňavé. ;-)

1 0
možnosti
AS

Benatky zrovna nemusim, ale tvoje fotky ANO, Moniko. Jako vzdy, umelecky a s citem nafocene. R^R^R^

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Mohla jsem napsat Venezia, pravda. Anebo anglicky Venice. Místo toho jsem dala přednost pohodlnosti a vyšla vstříc českým čtenářům, které by "správný" název jinak zmátl. Ale třeba se pletu;-)

0 0
možnosti
Foto

Krásně nafocené Benátky, R^R^R^ s Vaším typickým viděním a výtvarným citem. Je to moje milované město už od dávných dob. Máte pravdu, v letním vedru jsou Benátky strašně úmorné, zažil jsem to už několikrát a vyhýbám se podobným návštěvám programově. Jaro a podzim jsou mnohem lepší.

2 0
možnosti
LR

jezdim do italie cca jednou tydne , vetsinou okoli padovy nebo milana a letosni leto bylo teda hodne extremni i na tamni pomery

1 0
možnosti
Foto

Tak to jsem si očividně uměla vybrat ten správný moment k návštěvě:)

0 0
možnosti
PK

V Itálii jsme byli 2x - jednou v Dolomitech, spíš tůry a jednou poznávačka - Řím, Pompeje, Heculaneum a tak.. a žena taky říkala, že za tepla už tam se mnou nepojede. V Benátkách jsem ještě nebyl, ale s foťákem bych tam chtěl zajet na karneval. Ale vlastně ani nevím, kdy bývá :-)

1 0
možnosti
Foto

Karneval bývá před začátkem velikonočních svátků - to ještě vedro rozhodně není - takže se na výlet s foťákem určitě vydejte!:-)

1 0
možnosti
Foto

R^a nebo skočit do vody.:-)

0 0
možnosti
Foto

No, zrovna v Benátkách nevim, nevim :))

1 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1408x
Abyste neupadli v zapomnění, jakmile zemřete, buď napiště něco, co bude stát za přečtení, nebo dělejte věci, o kterých bude stát za to napsat.
(Benjamin Franklin)

Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít.
(Mark Twain)