Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

buřinka

4. 9. 2009 10:58
Pravdu máte i nemáte

Je dobře, že se média věnují i jiným než profláknutým parlamentním stranám. Otázkou zůstává, jestli zrovna TOP9 si tuto pozornost zaslouží a hlavně čím (žádný nový vítr, spíš zatuchlina, smrádek a sliby průvanu). Ale jsou i jiné malé strany, kterým se takové pozornosti nedostává a to my přijde škoda. Minimálně tam jsou noví lidé, nezatížení minulostí. To že nově vzniklé strany nemají takovou členskou základnu je vcelku logické. Důležité je, že najdou dostatečnou voličskou obec. A že nemají vybudovanou celorepublikovou strukturu může být i financemi, organizací, rozumným hospodařením,...

0 0
možnosti

Aklab

4. 9. 2009 11:38
Re: Pravdu máte i nemáte

S tím naprosto souhlasím!

0 0
možnosti

Petr1234

4. 9. 2009 10:57
a proto volím tradiční stranu

Věci Veřejné

0 0
možnosti

Aklab

4. 9. 2009 11:55
Re: a proto volím tradiční stranu

Můžete to myslet i ironicky, ale proč ne?

0 0
možnosti

Petr Johan

4. 9. 2009 10:04
pouze subjektivní výklad pravdy

Vážený pane,

jakákoliv nová strana nemůže mít okamžitě po svém založení ihned k dispozici zastoupení a členskou základnu ve všech regionech. TOP09 na tom viditelně pracuje.

Když budeme bazírovat dle Vás na tom, která strana má tradici a vlastní propracované struktury, nedostaneme se nikam z toho bordelu, který tyto strany stačily vytvořit a nadále vytvářejí.

Že byla tato strana (její vyjádření k ekonomickému programu) v přímém přenosu veřejnoprávní televize je pouze a jen záležitost té konkrétní televize, že měla zájem přenášet uvedený brífink. Pokud podezříváte kohokoli z čehokoli, doložte důkaz, že to třeba nebylo rovné, jak spekulativně toto přednášíte.

Zdravím PJ

0 0
možnosti

Aklab

4. 9. 2009 10:28
Re: pouze subjektivní výklad pravdy

Jistě, že jde o subjektivní náhled na politické dění.

Otázkou je, zda politické subjekty mají vznikat "zhora" anebo spontánně z potřeby se zapojit do potřebných změn - tedy spíše z vůle voličů.

A jen na okraj, po mě chcete jakési důkazy a sám zmiňujete "jakýsi" bordel, který současné parlamentní strany vytvořily, ale o co se opíráte, jste neprozradil.

Mně vadí, že strany, které se opírají o recyklované politiky jsou považovány za spásu národa. O tom přesvědčen nejsem!

 

0 0
možnosti

JirkaTA

4. 9. 2009 10:03
AKLABE BALKO

Potrefená husa nejvíc kejhá. Ty tě serou, viď, AKLABE BALKO. Strany bez základny...můžu ti ukázat členský průkaz člena ODA vydaný v roce 1991. Pane Bože, jak dlouho budeme u nás pěstovat opravdovou demokracii...

0 0
možnosti

Aklab

4. 9. 2009 10:23
Re: AKLABE BALKO

Na průkaz ODA bych byl hrdý, i když už dnes je to spíše politický subjekt sloužící při řešení křížovek - "parlamentní strana na 3".

Je ale pravdou, že na ODA uvedená zobecnění nejméně platí.

Uznávám, že situace po vzniku politických subjektů z OF v roce 1992  (ODS,ODA,OH - předtím činnost Meziparlamentního klubu demokratické pravice...) byla přece jen jiná! 

0 0
možnosti

Ccecil

4. 9. 2009 9:49
Kup si nový plamenomet

a nauč se formátovat text.

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1779x
Amatérský pozorovatel,komentátor a rádoby glosátor všeho, co se děje kolem - politiky, kultury, sportu. Chovatel papoušků - amatér. Exsportovec - amatér. Profesionální smolař.

Seznam rubrik