Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A ještě jedna taková drobná poznámka - moc dobře si vybavuji, jak jel Nečas a spol házet si popel na hlavu k Číňanům po "krásných výrocích" Schwarzemberga. Víte ona už ta Karlova hra na lidumila přesahuje všechny rozumné meze (i když možná kdybych měl pár miliard, také bych se hodil do "lidového" a chodil rozdávat rozumy).

2 1
možnosti

Víte v čem je ten problém ohledně diverzifikace průmyslu - v tom, že Nečas s Kubou ho jen deklarují, ale za současné vlády se ničeho podobného nemůžeme dočkat (a to platí i o Indii,Brazílii,Číně a podobných ekonomikách). Upozorňovat na hrozbu z Ruska se stalo velkou "módou" pravicových politiků - což v době, kdy ruské firmy mohutně expandujou do západní Evropy považuji za opravdu "příkladné". V roce 2004 se vyřadila z privatizace Unipetrolu ruská a kazašská firma z důvodu "bezpečnostních rizik" a státní Unipetrol se přes Babiše prodal státnímu PKN ORLEN a to přesto, že nabídl o 4 miliardy méně. Dnes se tato firma pohroužila během dvou let 10ti-miliardové ztráty.

0 1
možnosti
Foto

Měl byste alespoń dodatečně udělat na obrazy Miloše Zemana v ruských médiích odkazy. Děkuji předem.

2 0
možnosti
Foto

I já cítím absenci jakéhokoli vstřícného postoje k samostatnému Kosovu. Státu, teroristů, drogových dealerů a obchodníků s orgány.

9 3
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 884x
Žiji a pracuji v České republice jako novinář na volné noze. Rád píšu a natáčím nevšední reportáže.

Seznam rubrik