Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J11a64r43a 73R33a19n78k

24. 12. 2014 3:08

Na Vasi otazku, jestli byly nejake teroristicke ataky islamu pred rokem 1990 - ANO!!

!!

April 18, 1983 – The April 1983 U.S. Embassy bombing, Beirut, Lebanon by the Islamic Jihad Organization. 63 dead, 120 injured.[1]

December 12, 1983 – 1983 Kuwait bombings. The 90-minute coordinated attack of six key foreign and Kuwaiti installations including two embassies, the airport, and the country's main petro-chemical plant, was more notable for the damage it might have caused than what was actually destroyed. What might have been "the worst terrorist episode of the twentieth century in the Middle East," succeeding in killing only 6 people because of the bombs' faulty rigging.[2

July 7, 1989 – Tel Aviv Jerusalem bus 405 suicide attack, near Kiryat Yearim. 16 dead.[3]

199

0 0
možnosti
Foto

Na takové nářky je jediná rada. Odeberte se do nějaké země, kde to podle Vás v pořádku je.

Antikarma.

1 0
možnosti
Foto

P98e25t80r 95K62r18á68l

17. 12. 2014 22:24

neznám agresivnější náboženství a teď dotaz. Kdo vede vaše ovečky? No imámové, kteří znají korán velice dobře a to znamená, že vědomě učí hodně věřící k těmto útokům a pak si hrajete na hodné, aby lidi raději co jsou zbabělí uvěřili ve strachu a zbytek by jste rádi upálili a zesekali mačetama jako v Afrických vesnicích , kde jsou křesťané.

Ten váš mír vidíme všude po světě! Austrálie  - nedávno 3 mrtví včetně muslimského hada, Izrael má muslimy ....nedávno jeden najel na zastávce do 3 měsíčního děcka a to záměrně, byl zabit a jeho rodina v Palestině ještě dostala vyz namenání!!

Ve Francii napadání lidí na okraji ZUS zón, Británii menšina muslimů diktuje většině Angličanů co budou jíst ve školách. Co si o sobě myslíte! Táhněte do pekla odkud jste přišli! Žádný bůh by nikdy nechtěl takov á zvěrstva co pácháte v Asii, Africe, Evropě a hlavně na blýzkém východě ;-O

ostatní mají své šílence, ale jsou to jednotlivci a nedělají to kvůli víře, ale že jsou narušení, ti vaši jsou vyscvičeni vašimi knězi odměňováni vraždy a vy máte tu drzost chtít uznat Palestinu! Jedině, aby zní byl stát a po utoku raket mohl Izrael těm zmetkům vyhlásit válku! Hamba vám uctiváte někoho úplně jiného než si myslít e a ztratili jste cit ,aby jste pochopili co činíte

1 0
možnosti
RB

Autor, Tfůj Češtin Pýt  Zupíš.  Antikarma.

1 0
možnosti
AJŘ

Jo, jedna verše, něco jako v prostřenu z ostravska "to játro". Oboje zní blbě.

0 0
možnosti
PK

Měl bych jeden dotaz. Před kým se redakce tak vehementně snaží skrýt pisatelovu identitu? Před zlými Čechy? Nebo snad dokonce před mírumilovnými muslimy?

1 0
možnosti
JR

J26a46r58a 34R88a34n68k

17. 12. 2014 19:05

Zmizela Vase fotografie, ted je tam "hlava mapa"....proc?8-o Ten arafatovsky satek Vam slusel;-)

1 0
možnosti
JA

J69o22s59e17f 19A78d32d68o

23. 12. 2014 15:46

Pro změnu mám ted moravský kroj

0 0
možnosti
ON

O67t30t66o 10N60o15v28a45k

17. 12. 2014 18:55

Takovych kecu, koran se musi chapat doslovne !

kdo jej doslovne nechape dopousti se rouhani proti Mohamedovi a Allahovi.

Koran nema zadne platne mirne verse co se zakladnich temat tyce, kazdy kdo studoval islam vi, ze je serazen podle delky kapitol a ze plati nahrazovaci pravidlo.

tedy ze stejny vyrok vyrceny pozdeji nahrazuje ten novejsi. A o to zde jde, kdyz bylo muslimu malo, byly mirni jak beranci, jen co jich pribylo, zacali loupit, vrazdit a znasilnovat. Hlavnim vzorem je pro muslimy Mohamed a to byl ohavny bandyta a pedofilni frustrat, vrazdil, obchodoval s otroky ... delal presne to same co dnes dela ISIS, jsou to spravni muslimove, kteri cti zivot Mohameda.

Proze islam je dosti slozity na pochopeni, nebot Mohamed byl negramotny, jeho slova museli sepsat az jeho nasledovnici, tim mame vice verzi koranu (nejvetsi vetve: Sitsky a Sunitsky). Skoly islamu tedy vydavaji ruzne predpisy, ktere jsou zavazne, zvdy vychazeji ze znalosti Koranu, Suny a Hadisu, vsetcny tyhle knihy jsou pro muslimy doslovne zavazne. Dale se tohle vse shrnuje v politickem islamu, tedy zakone Sharia.

Sharia jasne rika, ze se maji nemuslimove vrazdit, pokud rikaji, ze Mohamed byl jen podvodnik, za urazku islamu a ze islam urazi uplne vse je trest smrti, za homsexualitu, trest smrti, kdyz zena urazi rodinu, treba tim, ze konvertuje, nebo si vezme nemuslima, trest smrti atd.

Autor je obycejny muslimksy lhar, ktery nas zde sporste obelhava, presne tak jak Sharia kaze (Tajika) ... mas smulu, islam se zde studuje v ramci vyuky teologie.

Vzdelani si lze doplnit napr zde:

http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/category/doktrina-islamu/

Platne verse z koranu: http://cs.knowquran.org/koran/nasili/

3 0
možnosti
ON

O86t46t18o 78N71o52v10a14k

17. 12. 2014 19:11

Jeste bych dodal, ze muslimove chapou mnoho slov uplne jinak nez mi, takze slova jako sebeobrana vnima nas pravni rad jako agresivni utok, nebot sebeobrana s nasledkem vrazdy je pro muslima v poradku uz jen tim, ze urazite Mohameda a islam.

Dale zde mame slovni pojem "Nebudiz donucovani", coz ale znamena ze bud prijmete islam, nebo si ponechate viru a budete platit potupnou dan navic + se stanete obcanem 2 kategorie, nebo vas ZAVRAZDI ... takze bych zde rad vsechny varoval i pred slovnikem muslimu, nebot je treba chapat, ze znamenaji uplne neco jineho, viz "Slovnik pro nemuslimy" z doktrin koranu, ktere jsem sdilel vyse. [>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-]

1 0
možnosti
JJ

To že Korán nevyzývá k vraždění,  vykládejte svým souvěrcům a né nám, to oni vraždí ve jménu Koránu a Alláha.  Zrovna teď např. zavraždili 132 dětí a ani se přitom nezastyděli. A kolik takových masakrů máte na svédomí, řeknéme za posledních 15 let? Vy muslimové se totiž nesnesete ani mezi sebou, natož s nějakou jinou kulturou nebo jiným vyznáním. A na muslimský terorismus před rokem 1990 se také pamatujeme, ostatně některé ty "miláčky" jsme cvičili i u nás a také jsme je vyzbrojovali. Že jsme se nenechali zblbnout sluníčkovou propagandou o mírumilovném Islámu jako jiné země, to není nic divného. My tady totiž máme s takovými totalitářskými "vejlupky" bohatou zkušenost na to, aby jsme si je opět nasadily do kožichu. S jedním však lze s vámi souhlasit, Islám tu nemá co dělat. Ráčej si ho tedy zbalit  a odvézt zpátky na Střední východ.  Chybět nám nebudete, nejste pro nás žádným přínosem.

5 0
možnosti
LH

No jo,ale ne každý se podělá z islámu-oni johttp://m.novinky.cz/articleDetails?aId=284678&sId&mId

0 0
možnosti
GP

milý autore z měsíční krajiny. Asi jste spadl na hlavičku z velké výšky, když dokážete psát takové krásné pohádky!! Ale v jednom máte pravdu!! Něco není v pořádku !! A ne něco, ale ISLÁM není v pořádku. Vy jste vůbec nečetl korán a nemáte ani šajnu o Hádisech a Súrach a už vůbec ne o životě Vašeho pedofila a proroka mohameda, který si VYMYSLEL nějakého alláha a tím strašil své odpůrce, ženy a děti !!! A Vy jak blbečkové ho vesele následujete a ještě máte tolik drzosti tvrdit, že to, co dělají ISIS není islám, ale islám je jiný!! V tom případě se pokoušíte upravovat něco, co je zakázáno pod trestem smrti!! Tolik hovadin a LŽÍ po kupě jsem už dávno neviděl !!! Tak abych Vám osvěžil trochu paměť tak Vám touto cestou posílám pár veršů z Vašeho "mein kampfu", aby jste se vzpamatoval a šel si umýt hlavu pod studenou vodu. Namísto mozku máte zřejmě zatočenou hnědou zapáchající hmotu, která smrdí tak, jak Váš islám, korán s mohamedem a alláhem dokupy!!! Čtěte mistře a potěšte se: 5. A ažuplynou posvátné měsíce, pak zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je najdete,zajímejte je, obléhejte je a chystejte proti nim všemožné nástrahy! Jestliže sevšak kajícně obrátí, budou dodržovat modlitbu a dávat almužnu, nechte je jítcestou jejich, vždyť Bůh je věru odpouštějící, slitovný. 23. Vy,kteří věříte! Neberte si za přátele otce své a bratry své, jestliže je jimnevěrectví milejší než víra. A ti z vás, kdož se s nimi přátelí, jsou nespravedliví!" 29. "Bojujte proti těm, kdož nevěří v Boha a v den poslední a nezakazují to, cozakázal Bůh a Jeho posel, a kteří neuctívají náboženství pravdy, z těch, kterýmse dostalo Písma dokud nedají poplatek přímo vlastní rukou, jsouce poníženi."  Stačí takhle a nebo mám pokračovat??? Blbče muslimská!!! Na závěr jen tolik: "Muslimové vidí jako hlavníurážku to, že my muslimové nejsme. Jejich náboženskou povinností je dobýt celýsvět, patřící Alláhovi !!! " Doporučuji spakovat si svoje saky-paky a odtáhnout do pouště !!!

5 0
možnosti
LH

Pedofil Mohamed jako vzor-no co chtít,že

3 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1338x

Seznam rubrik