Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

To je tedy blábol, hodný zhuleného puberťáka. :-/

2 0
možnosti
Foto

Stacilo napsat, ze jste naivni mlady levicak, kteremu nevadi brat, ale je zcela samozrejme, ze nemusi davat ... vsechna ta pismenka v tom prispevku se musi uplne stydet, ze jste je pouzil ;-D

2 0
možnosti
LJ

Principiálně s vámi souhlasím. Nač dobývat nepřítele, když si ho můžete koupit (a s dobrým business plánem se vám to za nějaký čas vrátí)?

0 1
možnosti
TN

Ciwe, to je epesní blábol.

2 0
možnosti
Foto

Velmi správný článek. Tento režim je založen na penězích, pak na penězích a za třetí opět na penězích. Nic jiného za tím není. Je proto nesmyslné chtít, aby za něj občané sloužili, či dokonce bojovali nebo snad dokonce u,írali (!) ZADARMO. Tam kde chybí idea nemůže být lidová armáda.

1 4
možnosti
BT

no hlavně že ČSLA měla v názvu lidová ale lidová nebyla ani omylem

2 0
možnosti
BT

hloupé a naivní a to tak že velmi

3 0
možnosti
Foto

Tento příspěvek ukazuje jak je tato společnost nemocná. Postavila potřeby a svobodu jednotlivce nad potřeby a svobodu společnosti a potom je legitimní odmítnout obětovat se pro potřeby všech. Argument to je sobecké,  ano je, ale vždyť na tom je postavený náš úspěch. Přednost mají ti chytří, vzdělaní, ty lopaty ať dělají za deset, že je to málo. Vždycky budou ti, kteří se na trhu neuplatní a jejichž práce za víc nestojí. Jak můžeme po někom, kterému celý život tvrdí, stát tě za ručičku nepovede o vše se musíš postarat, chybu uděláš jenom jednou a podobná moudra, že odmítá bojovat za všechny ty ostatní. Vždyť máme armádu a tu platím.

Když už tady došlo na Kurdy a Ukrajinu. Kurdové bojují za Kurdy, ale nejsou to civilisti, kteří teď vzali zbraně do ruky za svůj neexistující stát bojují od rozpadu Osmanské říše a to je spojuje a Ukrajina na Dondasu Rusové bojují pro svůj jazyk pro svou kultůru, proti vojákům, kterým je tato země a tato válka cizí. Pomáhá jim Ruská federace, ano pomáha, jak říká jedno jejich pořekadlo jen Rus Rusovi pomůže.

Jen ti co drží při sobě mohou vyhrát, ale to my nejsme a žádné odvody a vojenská příprava nepomůže pokud nebude alespoň minimální pocit sounáležitosti se zemí a lidem a tady není ani ten minimální.

1 1
možnosti
JH

Kdsi jsem tady od vás četl text a líbil se mi. Tentokrát to ovšem neplatí. Pletete si pojmy a dojmy a žvaníte. Škoda.Rv

3 0
možnosti
Foto

I21v40a82n 25M74a35r15e83k

13. 3. 2015 19:46

To co s drsným výrazem ve tváři svíráte mezi rty je tráva ? ! ? ! 8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1337x
Pracující student.

adamtomas667@gmail.com

Seznam rubrik