Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Autor si dal záležet na tom, aby jeho stručná charakteristika pod fotem byla s souladu s textem článku. Studenti v kotli diskusí je fajn příprava na život, jen ten kotel má fungovat mimo výuku. Domnívám se, že pan Konvička toto pravidlo dodržuje, a že s jeho aktivitami spousta lidí nesouhlasí, není nic proti ničemu. Takže nějaké výhrady proti některým formulacím v článku z mé strany jsou, ale karmu přiklepnu :-)

0 0
možnosti
Foto

L42u16b28o24š 97K26r22á62l

3. 3. 2015 18:39

Autor předvedl nechutnou  a účelovou sofistiku a ještě se zaštítil Voltaire. Tedy asi by zaplakal, že nebyl pochopen jeho odkaz. Navíc jeho jméno spojené s takovou osobní záští a vulgaritou. Jediné co mě napadá je tento Voltare citát „Nesouhlasím s tím co říkáte, ale až do smrti budu hájit vaše právo to říkat.“. Ovšem to je demagogů vzdáleno, ač se sami prezentují jako demokraté a mají ústa plná svobody.

0 0
možnosti
Foto

L72u91b20o47š 17K86r11á78l

3. 3. 2015 18:33

Autor ukazuje tipickou účelovou a demagogickou sofistiku. Použije Voltaire jako štít, ale vezme si jen co se mu hodí. Nevím co by na přerkoucení svého odkazu Voltaire prohlasil.. asi by hořce plakal. Hlavně ve spojení svého jména s takovou mírou vulgarity... Jediný citát, který mne napadá  je tento „Nesouhlasím s tím co říkáte, ale až do smrti budu hájit vaše právo to říkat.“.. Ale jak říkám, autor použije jen to co se mu hodí...

0 0
možnosti
MS

Když by obrazem školy bylo hlavně vzdělávání, bylo by to fajn. Nicméně, pokud se v Blesku, MF a jiných bulvárních plátcích dočteme o 'islamofobním docentovi JČU' místo o 'islamofobním občanu', je argumentace se soukromou osobou děravá jak cedník.

0 0
možnosti
ML

Pán autor doplietol hneď na začiatku (údajný) Voltairov výrok. A rovnako dopletený je zvyšok článku;-D

2 0
možnosti
Foto

Pan autor by byl dobrým adeptem na post ministra školství. ;-(

3 0
možnosti
JR

J18a93n 38R62á87ž

9. 2. 2015 9:30

Až si budete platit studium ze svého, můžete si tavit v kotli názory jak chcete. Dokud Vám ale studium platí stát, a já jsem přesvědčen, že je to špatně, tak musíte přijmout tezi: Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Jestli sponzorský stát vyznává názory poplatné bruselské korektnosti (aby se náhodou někdo nenaštval) a má socialistický přístup ke vzdělání budou university stále v šedém hávu průměrnosti a názorové uniformity..

3 0
možnosti
Foto

Obávám se, že pár pěkných kousků bylo na JČU ještě před Bruselem. Hledejte za tím to nejjednodušší: o Konvičkovi se mluví a píše, byl v TV, kdežto o ostatním osazenstvu pes neštěkne. Až na světoborný genderový slovník (ale nevím, je-li autorka z této líhně).

1 0
možnosti
KC

Na Valašsku říkají lidem typu autora toho blogu PLANTIKULA. Označení používám od dob, kdy jsem tam působil a naučil se toto nelichotivé pojmenování používat pro lidi úrovně pana Adama Tomáše.

4 0
možnosti
MB

Nevím, jaké jméno dělá pan Konvička JČU, ale , pokud vím, on svoje názory nezveřejňuje jménem tohoto učiliště. A myslím si, že obraz jakékoli vysoké školy je dán především úrovní kvality výuky , úrovní erudice jejích absolventů, výsledky vědeckého výzkumu atd.

10 0
možnosti
Foto

Dovolím si oponovat:

Je-li tomu pravda, pak byste měl vědět, že institut na kterém zmiňovaný profesor vyučuje je velice dobře znám a uznáván. Bohužel je momentálně stíněn panem Konvičkou. Ať chce či ne, je zmiňován jako osoba, která na univerzitě působí.

0 2
možnosti
MK

Rv Když pominu vulgární tón celého článku, který hned jeho hodnotu degraduje o dvě patra dolů, tak zjišťuji, že už jsem ve sklepě. Stačila jedna věta : vyzývám k diskusi na univerzitních fórech a nesouhlasím s názory na islám doc. Konvičky. To ostatní je slovní onanie s vlastním egem.

15 0
možnosti
AF

R^ MK R^

Jen nevzdělaný bambula může napsat podobný článek ;-D

Ale na druhou stranu, charakteristika pod foto na něj sedí .

10 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1337x
Pracující student.

adamtomas667@gmail.com

Seznam rubrik