Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

PeTaX

14. 12. 2011 15:26
Neštvěte mne.

To, co jste napsal, je jen několik provařených frází. ČSSD samozřejmě žádné účinné recepty nenabízí. A popravdě, současná koalice také ne.

Účinné recepty jsou zhruba tři:

• Zásadní redukce státního aparátu

• Významné snížení daňové zátěže a nastartování ekonomiky nikoliv umělým navyšováním spotřeby, ale zásadním zvýhodněním vnitřních investic

• aktivní politika zaměstnanosti je ukázkový levicový blud. Stát je schopen vytvářet pouze neproduktivní umělou zaměstnanost (a z toho plynoucí spotřebu).

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

14. 12. 2011 15:33
Re: Neštvěte mne.

ad bod 3 - už se to tam nevešlo:

Přestaňte lidi řídit. Přestaňte bránit všem přirozeným lidským aktivitám. Zaměstnanost poroste spontánně s růstem ekonomiky.

• Právě vaše představa státu je tou zlomyslnou silou, která vytváří krize, nezaměstnanost a propad životní úrovně právě těch slabých a nejslabších, kterými se tak vehementně a rádi oháníte.

0 0
možnosti
PH

petrph

14. 12. 2011 10:21
je velice smutné

Že podobné kroky k ozdravění rozpočtu - jako je boj s korupcí, zamezování daňových úniků, nezvyšování spotřebitelských daní,nerozjíždění rozsáhlých sociálních projektů (typu důchodová reforma) ,nezvyšování další byrokratizace a zavádění dalších úřadů,musí radit levicový poslanec pravicové vládní koalici. Tedy  ne že by se levice chovala za své vlády lepe a tyto kroky sama plnila - spíše to ukazuje na to že jakékoliv rozlišení na levici a pravice pro občany přestává mít smysl.A pro politiky vlastně taky, koryto jako koryto...

0 0
možnosti