Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AV

A47n88n70a 31V12e97s79e66l66á

26. 9. 2013 10:38

ČSSD nedává žádný konkrétní návod na to jak lidi zaměstnat. EU dává nesmyslné dotace . Dá 30 milionů na nějakou stavbu, která nic neprodukuje. S bídou dá práci 5 lidem . ČSSD jde špatnou cestou .

0 0
možnosti
VH

"Aktivní boj s nezaměstnaností, to je náš lék na krizi trhu pracovních míst ....".  Hmmm. Proč mně to připomíná "Západní státy doběhneme a předběhneme"?  (Předběhnout rozumní neradili, aby nebyl vidět holý zadek.

0 0
možnosti
VH

Správně: "Podpora v nezaměstnanosti je povinností státu, nicméně v rozumné míře."   Jak vypadá ta rozumná míra (ve srovnání se současným stavem? Zatím jsem předáky ČSSD slyšel mluvit jen o nerozumném zvýšení této podpory.  Může uvést několik příkladů? Abychom se v tom vyznali.

0 0
možnosti
VH

"Zaměstnávání osob se zdravotním postižením vidím také jako další z variant v rámci politiky snižování nezaměstnanosti."   To je jistě hezké - a kde příslušná místa vezmete? Nebo zdravé vyhodíte?

0 0
možnosti
VH

Co je, prosím  a/ přímá podpora sociálního podnikání";  b/ "sociální podnikání" jako takové   c/ specifikum tohoto "typu ekonomické činnosti"?

 Kolik podpora bude stát a kde na ni vezmete?

  Tušíte vůbec, o čem píšete, nebo jste povinen za zapsání na kandidátku se tady producírovat?

0 0
možnosti
VH

Poskytnete pracovní místa mladým? Hezké. Na úkor koho? Nebo ta místra budou zbytečná? zdá se, že ano, když je bude nutné dotovat (z našich daní) částkou 8 mld. € (tj. 200 mld. Kč). 

  Mimochodem: To si fakt máme myslet, že jen ČSSD je tak prozíravá, že se do tohoto projektu zapojí? Že by jiné strany dotaci odmítly?

0 0
možnosti
PS

Jistě. S "efektivním využíváním" evropských zdrojů má ČSSD a její představitelé bohaté zkušenosti. Nakonec s jedním potentátem této strany se momentálně vede monstrproces. A celá řada dalších následuje - viz učebnicový politický skandál týkající se rozdělování evropských dotací ROP severozápad a jemu podobné kauzy. Pan bývalý poslanec nechápe (možná chápat ani nechce), že jenom a pouze dotovat nelze s ohledem na prostý fakt, že se nejdřív musí takové zdroje někde vygenerovat (tedy vyrobit a prodat). To je ale příliš těžká myšlenková konstrukce pro člověka, který nikdy nikde pořádně nepracoval a nepodnikal. Místo toho jenom planě a bez jakékoliv odpovědnosti žvaní o nějaké gigantické podpoře z evropských zdrojů. Navíc beze studu porušuje Kodex blogera na iDNES (Blogy neslouží politické propagaci jednotlivců, stran ani hnutí). Jak typické pro kandidáta této strany do PS.

1 0
možnosti
FB

"Blíží se volby, považujeme proto za důležité připomenout, že je nepřípustné prostřednictvím blogů a diskusí na iDNES.cz vést volební kampaň......."

No, koukám, že na to v redakci zcela rezignovali.:-P

4 0
možnosti
PK

To sice jo ale zatím se tu patlalové z ČSSD tak znemožňují prezentací absurdně naivních vizí které nemůžou fungovat že jim to škodí.

Pravda je že kdyby ČSSD držela hubu a nedělala naprosto nic a neřekla na veřejnosti jediné slovo o čemkoli patrně by volby vyhrála. Ale oni nejsou ani schopní udržet hubu zavřenou.

0 0
možnosti
MD

I kdyz to neni moc, tak alespon s nazvem clanku se da souhlasit.

0 0
možnosti
RK

To jo. Vyjmenovat problémy umí kde kdo. Hlavně ve chvíli, kdy za ně necítí odpovědnost:-)

0 0
možnosti
RK

To je neštěstí. Když není práce, tak není ani pro absolventy. Tím že podpoříte absolventa, nové pracovní místo nevytvoříte. Podpora mladých podnikatelů je na prd. Jakmile není poptávka po jejich výrobcích, nebo službách, tak jim to stejně nepomůže. Naopak stát se bude zadlužovat a zadlužovat......

3 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1262x
Kandidát ČSSD do Poslanecké sněmovny
www.rykala.cz

Seznam rubrik