Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Dobrý.

Ale mám dotaz - vaše názory se nezřídka rozcházejí s tím, co hlásá ČSSD. Už jste pocítil zradu i z této strany?

0 0
možnosti
Foto

Ten váš "přítel" to byl asi nějakej "neoarxista" - jste zapomněl napsat.;-D No, já bych tu vaši vlastní logiku uplatnil na vás a tu vaši pošahanou stranu, která neplatí ani to co má; a s "cizího" ráda rozdává a slubije všem - to je náš hlavní nepřítel dle vaší "pomatené" logiky - vy jste ti neomarxisté, soudruhu - příteli, nebo jak si v tom Liháči říkáte. ;-DRvRv

8 1
možnosti
Foto

Já to upřesním: „blýzký přítel“ :-)

1 0
možnosti
JH

Ošetřujícího lékaře pouštíte?!!

5 2
možnosti
JL

Vy jste, analogický případ. ČSSD si vás pustila domů........a vy jste zradil.

Nebo to, co vy zde prezentujete, má být moderní tvář ČSSD?

7 1
možnosti
DV

D46a29v90i33d 42V87l50k

9. 1. 2017 16:46

A od toho už je jen kousek k honům na čarodějnice. Jestliže já nesdílím Vaši paranoiu, neustálého ohrožení, jsem taky zrádcem? Nebo jen dobrose..m, sluníčkářem atd.? Budete nás "zrádce" těch správných názorů internovat do nějakých speciálních táborů pane Mikulášku? Nebo bude každý, koho k smrti nevyděsí černoch v letáku demonstrativně zastřelen na náměstí? A kdo o tom, kdo je zrádce bude rozhodovat? Pan Mikulášek, Okamůra, nebo lidový soud? Nebo rovnou nějaký nový "fýrerek?" To už tady bylo tolikrát a vždycky to dopadlo špatně.

13 3
možnosti
SB

Nebudete demonstrativně zastřelen na náměstí, ale příští pokolení Vás budou proklínat. Nikoli Vás osobně, jelikož Vaše jméno bude zapomenuto (jako ostatně moje, mého otce, mí matky a drtivé většiny lidí), nýbrž lidi Vašeho současného myšlenkového proudu.

3 6
možnosti
MN

Problém vidím v tom, že se nejedná pouze o pár politiků, ale jde opravdu o masu lidí, je to doslova pátá kolona, možná ne u nás, ale na západě určitě. Potom je samozřejmě o dost těžší dostat je od válu. Každopádně správným pojmenováním je dobrý začít a zrádce je přesná definice. Bodnutí do zad obalený do keců o humanitě. Podle mě je to novodobé extrémní levičáctví - nebezpečný politický směr, v minulosti se nazýval třeba komunismus nebo nacismus, dneska je to multikulturalismus. Zatím to není totalita, ale náběh to má hezkej.

4 2
možnosti
RH

Zrádce? Co když je to politik, který plní vůli svého voliče? Proberte se! Máme demokracii.

8 1
možnosti
SB

Politik, který plní vůli svého voliče, ale ta vůle jeho voličů je proti zájmům státu, zrádcem je. Zradil svůj národ.

Pokud s tím nesouhlasíte, tak nevím, co vyčítáte Klementu Gottwaldovi.

3 4
možnosti
JS

Politici, kteri verbuji do Evropy miliony pristehovalcu nejsou zradci, protoze jsou to v podstate nasi nepratele. A delaji to ne z hlouposti, nebo z neschopnosti, ale s pevnym a jasnym cilem zniceni narodni evropske civilizace. Take proto bude tento proces pokracovat tak dlouho, pokud budou tito nepratel sedet na svych dobre placenych mistech, at uz v Bruselu, nebo v Berline.

6 3
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik