Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J60a82r11a 76R25a73n44k

31. 5. 2016 7:19

Rozdil bude v tom, ze satirik v Nemecku do vezeni nesel.....z Ruska by uz mohla prijit zprava, ze spachal sebevrazdu.

0 0
možnosti
LK

K tomu článku v Reflexu - autor zřejmě nemá ani potuchy, o čem píše. Informační úroveň tak 10% Blesku :-/

1 0
možnosti
JR

J95a43r31a 71R20a42n67k

30. 5. 2016 23:45

Autora omlouva, ze ne vse je v brailu, takze denne prostuduje Blesk a podobne vysoce kvalitni cteni.

0 3
možnosti
Foto

Příslušné zákony pro potírání názorů lidí zde existují již dlouho, zatím však nebyly, až na výjimky, používány. Nyní však bohužel začínají vznikat struktury (říkejme jim neziskové organizace), které se zabývají stalkingem, šmírováním a udáváním nepohodlných občanů. To je jhiž jistý posun, ale dokud se nestane součástí těchto struktur také justiční aparát, nic se neděje.

3 1
možnosti
Foto

Ale no tak, příslušný paragraf v Německu byl zaveden se zcela jiným záměrem a za zcela jiných podmínek. Přece jenom Německo nebylo tak úplně suverenním státem, bylo státem poraženým. Je to obdobné jako u nás, kde jsme měli zase trestnost hanobení bratrských socialistických států.

1 0
možnosti
DB

Vládnoucí třída a to jak Erdogan, tak Putin a další, mají obrovský problém a tím problémem je, že staré systémy vládnutí již nefungují naplno a je nutné je neustále přiostřovat. Tedy nasadit ovládaným..otrokům, nevolníkům, ekonomickým otrokům..tedy nám....taková klepeta, aby se vládnoucí třídě ulevilo. Jenže i tyto psycho-socio-ekonomicko-mediálně nátlakové systémy selhávají, nebo jinak řečeno, nefungují naplno. Vždy se najde někdo , kdo manipulace vidí a poukáže na ně.

A manipulace se dějí všude, naše media a statistický úřad vydávají do veřejného prostoru nepravdivá čísla o míře nezaměstnanost, a odchylka je až přes 30% a v některých případech skoro až 30ti násobek....(když se pokusíte zpětně dopočítat z jakého základu počtu obyvatel statistický úřad musel vycházet)....

Erdogan a Putin a někteří další jsou právě jen součástí vládnoucí třídy, která ovšem nám již neumí vládnout.

Takže vše, o čem se dnes mluví a píše, ...vše, o čem zde píšete vy, není nic jiného než AGONIE VLÁDNOUCÍ TŘÍDY....viz Trump v USA...

0 0
možnosti
Foto

Symboly státu mají být chráněny.

3 0
možnosti
Foto

Vždy doživotním trestem. Souhlasím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik