Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

P66e45t14r 20D46r80a69p78a56l

17. 10. 2016 13:56

naše radnice uvažuje o vyhlášce, kde bude zakázáno kouření v blízkosti děstských hřišť. řeknete si, v pořádku, proč by se mělo kouřit u hřiště. jenže jaksi nedomysleli, že u nás ve městě(a předpokládám, že i v jiných městech) je často spojeno dětské hřiště s venkovním restauračním posezením. V létě tam bývá narváno právě proto, že je to venku.

3 0
možnosti
Foto

Myslíte ale že to lidem dojde? O víkendu jsem teď poslouchal Válku s mloky. V hodnocení mloků jakoby Čapek znal dnešní obyvatelstvo.

5 0
možnosti
JK

A co je na tom kouření tak extrovního? Říká se, že jde o svobodu, ale já mám svobodu koupat se v močůvce a přesto tak nečiním i když se z toho žádná spotřební daň neplatí.

0 0
možnosti
Foto

Pro vás nic pro jiného mnoho.

2 0
možnosti
LK

Když přišli nacisté pro komunisty, mlčel jsem – nebyl jsem přece komunista.

Když zavírali sociální demokraty, mlčel jsem – nebyl jsem přece sociální demokrat.

Když přišli pro odboráře, mlčel jsem – nebyl jsem přece odborář.

Když přišli pro mě, nebyl už nikdo, kdo by se mohl ozvat ..... Martin Niemöller

8 0
možnosti
PN

P39e70t56r 39N95ě21m38e25c

17. 10. 2016 12:39

kouřit v autě s dětmi je fakt hulvátství

1 0
možnosti
Foto

Ale i přesto vám ani nikomu jinému do toho nic není.

8 0
možnosti
IV

No, víte, ono na rozdíl od dospělého nekuřáka, který si může vybrat, jestli do kuřácké restaurace půjde nebo ne, to dítě si většinou vybrat nemůže, jestli s rodiči v autě pojede nebo ne - většinou nemá jinou možnost.

1 2
možnosti
MD

To by za chvili mohli i prislusnici Mestske policie kontrolovat deti v kocarcich, zda maji suche pliny. Za vlhkou okamzite dite odebrat a matku do satlavy.

15 0
možnosti
PV

Díky za článek, naprosto souhlasím. Zákazy začínají být horší než za komančů, zažil jsem je, je mi 63.!!!!!!

13 0
možnosti
OF

Kuřte více ! Těší se na vás hospodský, lékař a hrobník.

P.S Už i komunisté věděli, že kouření škodí zdraví ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Kde berete tu jistotu, že to tak je. Moji rodiče nepili, nekouřili po hospodách nechodili a už jsou dávno na pravdě boží. Zatím co další příbuzní, nejsou v bytě

pro kouř vidět a už moje rodiče věkem přežili. A jen poznámka hrobník čeká na každého a je to tak správně. Všichni kteří si myslí, že když všechno dodržují tak, jak je nám to dnes doporučováno, že se jich to netýká, tak si nedělejte iluze, skončíte úplně stejně, jako ti kteří si život užívají. ;-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik