Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak, upřímně řečeno, stejným způsobem jsme "zneužívali" naše spolužačky zcela běžně. Ty ovšem byly o pár let starší. Ale desetiletá?

0 7
možnosti
BH

...to je trochu (no, vlastně hodně) jiné, nechat se spolužačkou zatáhnout do kůlny a hrát si na doktora - tam se prakticky vždycky jednalo o iniciativu z její strany...

... nám prostě od malička vtloukali do hlaviček, že násilí na holkách je fuj... a myslím, že dobře dělali... jiné kultury to vidí jinak, a mnohdy to mají i jinak zakotvené ve svých náboženských knihách...

2 0
možnosti
OK

Nelíbí se mi ta vaše generalizace, typická pro stoupence bolševismu. Karel Čapek kdysi o komunistech napsal:

"Pokuste se soudit svět bez brutálních generalizací; za chvilku vám nezůstane z vašich zásad ani šňupka. Předpokladem komunismu je umělá nebo úmyslná neznalost světa. Praví-li někdo, že nenávidí Němce, rád by mu řekl, aby šel mezi ně žít; za měsíc bych se ho zeptal, nenávidí-li svou německou bytnou, má-li chuť podřezat germánského prodavače ředkviček nebo zaškrtit teutonskou babičku, která mu prodává sirky. Jeden z nejnemorálnějších darů lidského ducha je dar generalizace; místo aby shrnuli zkušenosti, hledí je prostě nahradit. V komunistických novinách se nedočtete o světě nic, než že je naskrze mizerný; pro člověka, kterému není omezenost vrcholem poznání, je to trochu málo."

5 6
možnosti

takej hlupani má odobrať dieťa sociálka.

3 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik