Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

pokud poldové došli k závěru, že to vymysleli, tak by je měli hnát k soudu a chtít uhradit všechny náklady.

6 0
možnosti
Foto

To, že Arabové lžou je naprosto normální. Nám to vysvětlit jejich tlumočník, že když lže Arab, tak lže v souladu s Koránem, který mu říká, že lhát nám je správné a žádoucí a Alláh jej za to odmění.

8 0
možnosti
TB

Už jsem to říkal, když se o tom psalo po napadení - prostě fingáč jako hrom, hlavně aby sluníčková média měla "HLP" Rv

6 0
možnosti
JN

J74i11ř34í 95N74o96s62e69k

11. 5. 2016 11:10

Média sice zdráhavě uvedou, že policie "případ odložila", ale cudně zamlčí, že všechny důkazy svědčí pro to, že čin se vůbec nestal. Pak to vypadá, že neschopná policie nesehnala důkazy, odflákla vyšetřování či je přímo xenofobní.

Čekám na vyjádření mediálních plaček, které se na případu zviditelňovaly týdny. Bude i tentokrát dlouhý rozhovor s Evou Zahradníčkovou v časopisech ("Chtěli mi ho zabít!"), bude se Svobodné fórum rozepisovat o náckovské atmosféře, vyjádří Dientsbier účast policii, která na vylhané kauze ztratila čas, energii, finance, a ještě se na ni snášejí urážky za špatně odvedenou práci?

Tak nějak ani nemám radost, že na moje slova došlo...

17 0
možnosti
JS

Teď ještě odhalit skutečného autora emailů v případu slečny Ghaleb (třeba je psala i sama, když tak ochotně pózuje mediím), žháře z Kliniky a ty více než slušné sprejery... Následovat může "napadená" paní, která údajné napadení raději řeší s facebookem než s policií... Atd. Atd.

15 0
možnosti
AJ

jj, o tom "pobodání" jsme tady četli týden, ale o tom, že to policie odložila, jelikož to bylo podle policie vymyšlené, o tom byla jen krátká zprávička.

20 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik