Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Každý, kdo se angažujeme, se můžeme angažovat v čemkoliv a za cokoliv. Jedno, zda V á m se to zdá důležité, či nikoliv. Rozhodně nikdo nepotřebuje, abyste mu Vy, či kdokoliv jiný radil, v čem se má angažovat, co je důležitější.

0 0
možnosti
MD
AK

Pokrytectví vadí nejvíc i mi, za článek karma.

6 2
možnosti
TN

Tak si tak říkám, jaké má podle vás člověk možnosti reagovat na něco s čím nesouhlasí. (Má podle vás občan právo s něčím nesouhlasit?)

Viz můj příspěvek níže, se kterým jste nesouhlasil.

Podle mě prostě není možné, registrovat všechny možné jevy, které se kolem nás dějí a reagovat na ně. Ale i kdyby, tak to vidím, že nabízíte tři možnosti.

1) Občan se vyjadřuje úplně ke všemu a neustále - remcal jak vyšitý.

2) Nevyjadřuje se k ničemu - tupá ovce.

3) K něčemu se vyjádří - pokrytec, potože je milion jiných věcí, ke kterým se nevyjádřil.

2 2
možnosti
JR

J77a24n 59R32á88ž

14. 4. 2016 11:28

Mně už pojmy jako demokracie, lidská práva, náboženská práva, ochrana osobních údajů nebo svoboda vyjadřování názorů , připadají prakticky bezobsažné tím, jak si to každý vykládá tak, aby to vyhovovalo jemu (stát i jednotlivec) a neohlíží se vůbec na to, jaký dopad má jeho výklad na ostatní, že by si to vše zasloužilo restart. A jak nás historie už několikrát poučila, tak takové "restarty" dějí obvykle po skončení války. Jedna zrovna probíhá, takže si musíme napřed "vychutnat" její průběh, před tím nikdo neuteče, ať sedí ve skleněném bruselském paláci, berlínské pevnosti nebo v chaloupce na jesenicku, no a pak (když vyhrajeme) si říci jak dál a dát těm všem pojmům novou náplň, která bude reflektovat skutečnou realitu.

0 0
možnosti

Mně už začínají tyto pojmy znít jako sprostá slova, jak je veřejnosti strkán jejich pokřivený význam.

2 0
možnosti
AT

Trapné je opakování už vyvráceného mýtu, že přijetí čínského prezidenta ve VB a USA bylo kdovíjak důstojnější než u nás. Oficiální přijetí samozřejmě se všemi poctami (jako u nás) ale stejně tak protesty, tibetské vlajky a silná vyjádření politiků rovněž jako u nás. Tak se prosím příště informujte, nebo si budeme myslet, že i k ostatním informacím přistupujete stejně laxně.

3 4
možnosti
VH

Pánové Škvrno, Vernare, Kowalczyku, proč ty minusy? Domnívám se, že jen proto, že předpokládáte, že takto sprovodíte ze světa pravdivé tvrzení pana Tichery. To má být angažovanost? Dokonce demokratická?

0 0
možnosti
AT

Od slušného blogera bych očekával argumentaci na výši. Poukazovat na to, že se "umělci" v rámci vyváženosti nevyjádřili současně ke všem ostatním nespravedlnostem světa je trapné a laciné.

6 2
možnosti
MD

Tak oni nasi 'soucasni soudruzi umelci' vi co delaji. Ze.

3 0
možnosti
TN

Neberu vám váš názor na vyjádření Dusilové a Kolera.

Ale vůbec nechápu (nejen u vás, obecně) podmiňování vyjádření k něčemu, vyjádřením k něčemu jinému.

A ani trochu to nechápu v tomto případě. Včera jste někde něco vykutal a Dusilové s Kolerem vyčítáte, že se k tomu nevyjádřili v sobotu.

4 2
možnosti
JH

Ano, jen žasnu nad tím členstvím v ČSSD. Vždyť přesně tohle je jejich mediální politika.

1 0
možnosti