Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Poté, co je jasné, že je to lež a hoax, nepředpokládám, že vy nebo ti vaši hořliví adoranti byste našli tu odvahu a omluvili se.

2 1
možnosti
PN

Lež a hoaxy přece smějí dělat jen sluníčkáři.

0 0
možnosti
SK

Hezké ......;-D ...Ale my si nově zřizujeme šmírovací organizaci.

A bude zas ..Kdo nejde s námi jde proti nám...

Však Hate free nenávist dokáže rozjet :)

2 0
možnosti
Foto

Ale kolik lidi na tento hoax skocilo, ze?

1 0
možnosti
AR

Autor nebere na vědomí, že současné vedení EU je v podstatě v rukou levičáků všech odstínů a levicových liberálů. A právě ti prosazují v EU multikulturní vizi, kterou rádi šířili v USA demokrati. Proto samozřejmě takový konzervativní Trump jim byl a je nepřijatelný. A pokud něco cenzurují je to jejich vizitka.

3 0
možnosti
Foto

Jakákoliv diskriminace od soukromého majitele s cílem vyloučit nebo umožnit druhým lidem využívat jeho majetek je v pořádku.

2 1
možnosti
SB

Možná po právní stránce, ale je to ubohé.

3 2
možnosti
Foto

Má to zřejmě jednu vadu: @EastwoodUSA není skutečný účet Clinta Eastwooda:

"The real proof though is Eastwood’s own daughter, Morgan, who has been trying to debunk @EastwoodUSA as a fake account since she seemingly discovered it last week. She repeatedly notes from her verified account that her father Clint doesn’t—and wouldn’t know how to—use Twitter. "

11 0
možnosti
Foto

ještě zdroj: http://gizmodo.com/did-clint-eastwood-get-banned-from-twitter-1788827382

a překlad:

"Skutečným důkazem je Eastwoodova vlastní dcera Morgan, která se snažila odhalit falešný účet @EastwoodUSA od doby, kdy na něj zřejmě minulý týden narazila. Ze svého ověřeného účtu opakovaně poznamenala, že její otec Clint Twitter nepoužívá a ani by nevěděl, jak ho použít."

(Clintovi Eastwoodovi je 84 let)

2 0
možnosti
OP

R^ Ony ty sociální sítě možná zhynou na úbytě díky cenzuře, kterou asi budou stupňovat, ale lidé pak možná přijdou na to, že bez nich mohou žít spokojeněji. Nebo vymyslí takovou síť, která bude necenzurovatelná

7 0
možnosti