Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Rv Osobně proti Vám nic nemám, ale to, jak v některých pasážích článku relativizujete přístup k islámu, je horší postoj, než těch, kteří se islámu cele zastávají; ty lze snadno usvědčit z omylu.

Proti Vašemu stanovisku je možno říci jediné: Vy nevíte, jací muslimové táhnou do Evropy a navíc je zkušenost, že 2. nebo 3. generace i těch "umírněných" je schopna se vracet k základu, ke středověkým začátkům; viz. jeho praktikování v SA. A místní komunita je se SA úzce provázána.

Proto je jedinou obranou žádného muslima do ČR nebrat.

2 0
možnosti
JR

J82a53r70a 44R82a78n68k

29. 10. 2015 5:33

To, jaci muslimove do Evropy tahnou, nevite ani Vy, pane Kulhavy. Budte tak laskav a nechte to na imigracnich uradech, kolik Vas to dodposud stalo....1.000, 10.000 napiste!

0 2
možnosti
RT

Na diskuze, o kterých píšete v závěru svého článku,již prostor není.Vaše argumentace o "rozlišování" muslimů resp. pojetí islámské víry je chybná.Je to stejné jako kdybyste nacistickou ideologii hodnotil podle skutků lidí a ne podle samotné ideologie.Je v islámu kamenování žen,je v islámu boj proti nevěřícím.......? Pokud si odpovíte na tyto a další otázky ANO,nelze ho tolerovat zde v Evropě.!!

5 0
možnosti
TJ

Měl jsem sto chutí se nepočítá. Ale asi by to opravdu bylo zbytečné.

Kriminálník může desítky lidí povraždit i v gumové masce Havla, ale jde o to, že mu to vraždění neusnadní. Tolerování nikábů mu to usnadnit může. A jak píšete, nejedná se o náboženskou nutnost, ale extrabuřt.

Sáhodlouze se rozepisujete o různých skupinách muslimů a přístupech k Islámu. Ano, jsou. Ale Islám je stále jen jeden, stejně jako byl jeden Mohamed. Letmý pohled do Koránu ukáže, že je Islám s naší společností a zákony neslučitelný. Proč tedy obojí složitě ohýbat, snažit se vybírat mezi muslimy ty co to flákají, případně jednostranně ustupovat Islámu za účelem slučování? Nevidím v tom užitek, my tu a oni tam mi vyhovuje, děkuji pěkně.

9 0
možnosti