Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Jako vždy skvělé, dává mi to víru, že ne všichni mladí lidé už mají vymyté mozky! Ráda Vás čtu, kdyby soc.dem. měla takových členů většinu, snad bychom se pak už nemuseli stydět za vašeho předsedu - našeho premiéra! Máte karmu a velkou pravdu!

0 0
možnosti
JR

Jo, jako naděje pro tento národ zůstávají pánové Mikulášek a Cvalín

0 0
možnosti
MD

Dobry clanek. Zatimto to vypada tak, a nezda se ze by se to zmenilo, ze svetlehneda pastelka OZNACUJE pred ostatnimi pastelkami modrou za tmavohnedou a sebe vydava za modrou. Jenze pastelky nejsou pitome.

0 0
možnosti
JR

Já mám strach z lidi jako vy, z tak zvaných obyčejných lidí, kteří podněcováni svými populistickými "vůdci" (Zeman, Konvička, Robejšek,...) budou urážet, válcovat, kádrovat, nálepkovat elity národa a zastánce liberální demokracie za jejich názory. Společnost bude zcela zfašizována.

1 2
možnosti
KC

Trefa do černého ! Celá EU je zásluhou neomarxizmu a politické korektnosti na nejlepší cestě k nové totalitě. Proto se obávám, že politické elity přivedou lidi k výbuchu hněvu.

2 1
možnosti
JR

Je zajímavé, že neomarxismu (toho bruselského) se zpravidla nejvíc obávají komunisté.

Měli by ho nadšeně vítat. Něco jako návrat domů :-P

1 0
možnosti
VS

Dnešním „bojovníkům proti imigraci“ a „za obranu národa“ naprosto nehrozí žádný koncentrák, ani „obyčejný“ kriminál, ani riziko, že přijdou z politických důvodů o práci, což je důkazem, že svoboda a demokracie, jak ji oni vidí, u nás zdaleka není ohrožena.

1 0
možnosti
LC

hnědnutí společnosti je šária, zákazy vepřového, alkoholu, chování se k ženě jako otroku, korán, bičování a kamenování, zákazy , příkazy, utínání

2 0
možnosti
LC

ortel upozorňuje a to naprosto správně na nebezpečí islamismu/fašismu

islamismus je totalita , fašismus je totalita

R^

2 1
možnosti
Foto

Vaše dedukce jsou, bohužel, tragicky mylné. Koncentrák, nebo ztráta místa totiž není jediná hrozba a je pravdou, že toto dnes opravdu moc nehrozí. Stačí se ale podívat na facebook Radka Bangy a uvidíte, že existují jiné hrozby. Hrozba anonymního davu. To je strašně nebezpečná věc. Zkušenosti máme například z USA a organizace Black life matter. To je rasistická organizace, která vznikla původně proti rasismu ale vyvinul se z ní pravý opak. Stejně tak můžeme uvést jako příklad další rasisty z hnutí antifa nebo Greenpeace. Ti které oslovuje Ortel nejsou o nic rozdílnější. Schází jim jen organizovanost. Až se ale dostaví a vyrazí do ulic vypalovat například cikánské osady a čtvrti, pak bude pozdě. Koneckonců, už to tu bylo. Ne tak dávno. Já opakuju, hudba Tomáše Ortela není nacistická. Je hloupá ale problém je ve skutečnosti, že on sám nekomunikuje a odmítá se vyjádřit k extremum. Podobně jako Martin Konvička. Oba strkají hlavu do písku. A vážně, až k něčemu dojde, bude pozdě si říkat, že jsme možná měli něco dělat. Já se za poslední dny opět ujistil o fascinujícím zvyku české internetové komunity. Všichni křičí o svobodě slova, o tom že Banga jí chce omezit, že ti co kritizují Ortel chtějí cenzuru a podobně. Dobrá takže podle nich, jak to tak vypadá, má mít právo na svobodnu projevu jen ten, koho oni uznají za oprávněného. Banga nemůže říct co si myslí. Kritici Ortelu musí být zticha. To je ta svoboda, kterou si představují? Toho se opravdu nechci dočkat.

6 0
možnosti
JN

J43i34ř78í 20N33o44s38e72k

30. 11. 2016 6:58

A naopak - vezměte si nadávky a sprosté útoky na např. Lucii Bílou, která Ortelu slušně zatleskala, přečtěte si rozhovor s úspěšným všestranným umělcem Vladimírem Franzem, který při volbě prezidenta podpořil toho nesprávného a od té doby je v jistých kruzích "vaporizován" čili nedostává zakázky, vezměte si nátlak na vedení Jihočeské univerzity, aby vykopla Konvičku, udání Samkové na advokátní komoru, štvanice na Dejdara kvůli podpoře Zemana... Mám pokračovat?

Mimochodem, Ortel se nemusí nikde veřejně obhajovat - představte si ho u Drtinové. Předem popraven. Proč by měl hrát JEJICH hru?

2 1
možnosti
JH

velice kvalitně a dobře vystiženo, děkuji R^

4 2
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik