Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J32a57r73a 14R85a58n94k

9. 8. 2016 2:34

Zavistivy mozna budete, ono se asi neda lehce vyzit z invalidni penze, ale pokud mate cas na psani blogu, snad byste mohl i par hodin denne delat, znam nevidomou pani, ktera si privydelava hlidanim starych lidi s pocinajici demenci, kteri cekaji na misto v patricnem domove duchodcu.

0 1
možnosti
Foto

Ten problém je někde jinde a sice v zaměstnaneckých benefitech. Takže opravdu vrážíte klín mezi různé skupinky levičáků, kteří jedním hlasem nadávají na podnikatele, jaké mají daňové úlevy a jací jsou to zloději. Po právu i když pravděpodobně mylně vás tedy zaškatulkovali mezi "pravičáky", protože pro levičáky vždy platilo: Kdo nejde s námi, jde proti nám.;-)

2 0
možnosti
RH

Srovnávat cenu na trhu a zaměstnanecký benefit je hloupost.

2 0
možnosti
JV

mohu vás uklidnit - pravičék nejste, jste jen další, překvapený ovčan z toho jak levičáci slibující, že oberou bohaté aby měli pro chudé, obrali všechny aby měli pro sebe

8 0
možnosti
PL

Taky mám v zaměstnání oběd za dvacku, mohu si vybrat a je to s obsluhou.

0 0
možnosti
JS

Pane, je trošku rozdíl v tom, že vám obědy dotuje zaměstnavatel a firma si na to musí vydělat.

Státním zaměstnancům obědy za hubičku platí stát z daní, které platí soukromý sektor, tedy vaše firma i vy.

Pokud má stát deficitní rozpočet i při zvýšení HDP o 4,5%, lze toto kupování mnohdy zbytečných úředníků označit za nehospodárné nakládání s veřejnými prostředky.

7 1
možnosti
Foto

No a to si představte tu hrůzu, že u nás ve fabrice jsou obědy za 9 Kč a máte výběr ze tří jídel. Co s tím budeme dělat ?;-D Bude třeba zrušit Fond kulturní a sociálních služeb, který musí mít každý úřad, každá fabrika a ten přispívá zaměstnancům na obědy. Do toho fondu, každý zaměstnavatel povinně přispívá. Jinak u nás je rozvoz obědů pro důchodce zadarmo. Asi se jim to vyplatí, když u nás na sídlišti vidím, kolik důchodců si nechá dovést oběd.

3 7
možnosti
VS

A to je nic proti cenam v PSP CR.

4 0
možnosti
RM

iluze... ve Snemovne je to za nakupku... tam za zadnych 9 az 24 obed neni...

ale to Vas urcite nepresvedci a budete dal zit v tom, jak je tam vse za korunu a tak... jasne, je to tam levny, neni to jako v hospode... ty ceny jsou v podstate nakupni cena surovin...

3 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik