Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J17a24r19a 94R51a24n84k

13. 6. 2016 20:26

Budte tak hodny a aspon dnes zachovejte urcitou pietu, protoze mam pocit, ze budete jeden z prvnich, kteri budou kritizovat LGBT komunitu.

0 3
možnosti
JR

J26a68n 66R69á24ž

13. 6. 2016 18:48

Tím, jak jsme pasivní, jsme vedlejšími viníky masakrů v Belgii, Francii, či v Orlandu a nepřímo tak umožňujeme, aby si v klidu plánovali další . Nechali jsme si vnutit lidskoprávní, multikulturní a politickou korektnost. Optejme se každý sám sebe a zda ve strachu před nařčením z xenofobie, rasismu, antiislamismu nebo s nerespektování jakýchsi pofidernich lidských práv, jsme si už nazakomponovali do svých myslí autocenzuru. Kolik z nás se například ozve, když admin dělá cenzuru nekorektních bloggerů a odsunuje jejich články do méně čtených rubrik?, Proč většina kritických článků začíná bojácnou omluvou " Nejsem sice rasista (Xenofob, antimuslim a pod.) ale...atd. místo toho aby zkraje napsal: " Že mne nějaký blb nazve rasistou nebo xenofobem je mi šuma fuk" Naprostá většina místo toho, aby poslali bloggery hájicích kolonizaci Evropy muslimy naplno do háje, ať neotravuji vzduch, jen jejich příspěvky mínusují, z čehož oni mají srandu. A maximálně je, samozřejmě marně, jen snaží argumenty přesvědčit, že jsou šiřitelé bludů.

Proč se demonstruje za vše možné, ale nedemonstruje se za odvolání Šabatové z funkce? Vždyť ona a jí podobní vytvářejí atmosféru strachu, kde se opět budeme bát mluvit v souladu s tím, jak myslíme a ve které se bojime natvrdo odsoudit ty, kdo ty masakry svým "vitacim" postojem k muslimům podporují, nebo umožňují těm, kdo si zvolili žít programově za prostředky jiných, jejich bezproblémové živobytí. To je přesně atmosféra, která panovala za komunistické totality. Vrátila se a my nic proti tomu neděláme.

6 0
možnosti
MZ

M81i70l72a49n 80Z11i64c30h

13. 6. 2016 16:53

mate treba kolegu ktery nenavidi cikany a porad mele dokola,ze by je vsechny nahnal do lagru ,a co ma policie jako delat,zavrit ho?

2 0
možnosti
KK

Co se takhle toho kolegy zeptat proč je nenávidí ? Jaké má s nimi zkušenosti ? Pak by to nemusel být "rasýzmus", ale zkušenost.

3 0
možnosti
LN

..i ode mne máte...R^ ...a ohřívák....

2 0
možnosti
ZH

oprava: protože i mě útoky kohokoliv šokují

1 0
možnosti
ZH

Když se čtenář podívá na řadu vašich blogů, kde hájíte různá menšinová práva, může se cítit značně zmatený nad tímto vaším výpadem. Myslím, že všechna sluníčka nejsou tak fanatická, jakož ani vy nejste úplně všichni fanatičtí xenofobové. Věřím tomu jádru plnému obav o budoucnost, protože i mně útoky kohokoliv šokují. Nevidím však jednoduché řešení ve vylévání vzteku na svoje jinak smýšlející spoluobčany, kteří nikoho nevyzvali zabíjet a rozhodně mu to neschvalují. V tom jsme ve skutečnosti na stejné lodi.

2 0
možnosti
JR

J43a85n 27R20á98ž

13. 6. 2016 18:59

Většina nacistů, také nikoho nevyzívala zabíjet, stejně tak většina členů muslimské komunity v Orlandu nikoho nechtěla zabit. Ale každý tím, že svou pasivitou vraždění umožnil, se stává nepřímým spoluodpovědným.

Vsuvka: Gaucka rád nemám, ale jednu jeho větu bych do kamene tesal:

"Nelze na Němce klást kolektivní vinu za to, co se dělo v éře nacistů, ale tím, že to svou pasivitou umožnili, se za to nemohou zbavit kolektivní odpovědnosti."

0 0
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik