Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Nic neni tak trapne, jako 15 let stara zprava.

0 1
možnosti
JR

J13a59n 93R53á96ž

6. 1. 2017 14:31

Dirk Behrendt žije ve sdíleném bytě a tak je na společné WC zvyklý. Dobře ví, že společné čurání je vhodnou formou pro diskrétní seznámení se s chlapy i ženami.

A to zvláště při společném sdílení pisoárů.;-D

0 0
možnosti
Foto

máte dar, vlamovat se do otevřených dveří

0 0
možnosti
VV

Vy mate starosti. Nebo se vam to hodi pro napsani neceho o Nemecku? Vite, Tam jsou uz cela desetileti ty vase "spolecne toalety" u lekaru, ruznych instituci a v posledni dobe i na parkovistich u dalnic. Zajedte se tam nekdy podivat a divejte se. To nejsou plumpsklo jako na d1.

0 1
možnosti
LC

Při mých cestách po Francii (někde v Bretani) jsem narazil i na řešení, kdy se mně rozum hrbil, ale v každém případě jsem se zasmál. Veřejné záchody, před nimi 3 m vysoká zeď, vlevo panáček, vpravo panenka. Tož jsme s manželkou vyrazili každý na svou stranu ... a za zdí jsme se sešli před jedněmi dveřmi. Otevřeme, tam ulička asi 1,5 m široká s cca 5 pisoáry, za ní místnost a cca 5 kabinkami. Takže dámy procházely za zády pánů, kteří odpouštěli a pokud některá dáma byla prostorově výraznější, přistrčila pána hlouběji do pisoáru. No, alespoň se zmenšil počet netref a nebylo tak nacvrndáno. Jsem zvědav, kdy tohle "západní", pokrokové řešení, dorazí k nám.

0 0
možnosti
DP

Tohle bylo za komoušů:-) i v některých restauracích nižší cenové. Když se mi chtělo čůrat, vždycky šel se mnou i kamarád a hlídal. Nemusím vidět všechno.

0 0
možnosti

Klídek, ve světě či i u nás dávno společném toalety jsou, třeba při koncertech, naposledy jsme to zažil na koncertu Gotta v Rondu v Brně asi před dvěma lety, kdy na pánským WC byla pořádná fronta dam a dívek, což bylo pochopitelně dáno jednak tím, že jejich operace je časově náročnější, a pak složením publika, ve kterém bylo ženské pohlaví ve většině. A nikdo s tím neměl žádný problém.:-)

2 0
možnosti
TP

To znám z Brutusu v Plasích. Vyjdu ven (na pánských záchodech) a za dveřmi přešlapující holka: "No to je dost, to to trvalo..."

0 0
možnosti
TP

Pominu-li fakt, že půjde o místo, kde muslimové nebudou muset ze svých obětí pracně sundavat oblečení, tak je to poměrně zajímavý prostor, kde bude možné vybírat si potenciálního partnera dle aromatu.

0 0
možnosti
JL

To jsou paradoxy. Když jsem byl ještě volnomyšlenkářem, tak se mi takový nápad docela líbil. Nehledě na to, že je to v mém případě praktické. Ale, že jsem teď tradicionalistou, musím ho důrazně odsoudit, jako pekelný nástroj neomarxistů.;-D

Nevěřím, že jste byl někdy volnomyšlenkářem, spíše aparátčíkem.

1 0
možnosti
PD

to měli už před 15 roky i v pruderní Americe "Ally McBeel";-)

0 0
možnosti
LB

Školní komplexy stavěné v Československu před rokem 1989 podle typového projektu, měly oddělená WC pouze pro žactvo, učitelský sbor (cca 60 lidí) měl jen jednu společnou toaletu pro dámy i pány, respektive pro soudružky i soudruhy. Tehdejší stavební normy s tím neměly žádný problém.

Jestlipak autoři typového projektu, podle kterého se stavěly základní školy od Šumavy k Tatrám tušili, že šíří "liberálně-extrémistickou neomarxistickou ideologii?

Na společná WC jsme mnohokrát narazili při svých cestách po Francii i Itálii, většinou šlo o restaurace v historických domech, kde stavební úpravy nebyly možné. Všechny tyto toalety byly použitelné, na rozdíl od těch českých na nádražích či na dálničních odpočívadlech, ve vlacích či jiných zdejších veřejných WC.

Apropó: to i společná WC ve vlacích mají na svědomí neomarxisté?

9 6
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1625x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik