Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Tak se ze socialisty a liberála, nakonec vyklubal konzervativec.;-D

3 0
možnosti
JN

J14i73ř19í 69N38o96s51e37k

4. 10. 2016 17:36

Souhlas, Adame! R^

2 0
možnosti
MD
JR

J75a78n 70R70á86ž

4. 10. 2016 16:00

Taky mne zmáhá pesimismus, že naše civilizace je nereformovatelná..

Takže KARMA!

P.S. Diktatura lidskoprávnich fundamentalistů je stejně dusivá, jako byla diktatura rudých. Jak dlouho ještě budou předstírat, že jsou demokraté, když jejich agresivita roste a mají takovou politickou, finanční i mediální podporu, než převezmou metody komunistů v potlačování opozice?

5 0
možnosti
Foto

První věcí, co bychom museli zrušit, abychom nedopadli špatně, je stát. To je ale nereálné, takže špatně dopadneme.

1 0
možnosti
DB

čí právo je vyšší??? právo ženy na potrat nebo právo dítěte na život? a proč? když žena ví, že to dítě nechce, jak myslíte, že ho bude vychovávat? Jde ženě nařídit, že musí mít dítě? a může se muži nařídit , že musí být otcem?

Máme v životě spousty povinností, tolik, že je někteří neunesou, a tak si je nenakládají na bedra. Myslíte si, že co sexuální styk to dítě a když ne tak trest? PONĚKUD PODIVNÉ?

Vůbec neberete v potaz stupeň evoluce naší lidské skupiny.

2 2
možnosti
JR

J97a62n 21R12á64ž

4. 10. 2016 16:11

Vždyť o tom článek není! Autor nedává na misku vah právo dítěte a právo ženy.

O úpadku civilizace svědčí, mimo mnoho jiného, i to, že posvátný kult mateřství a rodiny, coby základního článku společnosti, byly naprosto devalvovány a dostaly se do roviny uvažování: "Je lepší dítě nebo nové auto". Ano je to stupeň evoluce naší lidské skupiny, ale podle mne nastartovala naši sebedestrukci.

7 1
možnosti
VF

Tak co s tím uděláme?

3 0
možnosti
ZB

Jako vždycky,budeme na všechno nadávat a fnukat jak je ten svět špatný,to je asi autoruv životní pogram...

3 5
možnosti
ZB

Fnuk,všechno je špatně....ani se Vašim "přátelum" z fejsu nedívím,že si Vás mažou,pokud je zásobujete jen fnukáním a hloupou demagogií,ne každý má na to žaludek....Rv

3 15
možnosti
SB

Tím, že jste konstatoval, že článek pana autora je plný pesimismu, jste jeho argumenty ani nepotvrdil, ani nevyvrátil. Pesimisticky založený článek může být napsán stejně tak správně, jako naopak chybně. Záleží na tom, zda situace je příznivá (v tom případě je pesimismus chybou), či nepříznivá (v tom případě by měl autor pravdu).

Pouze jste si do autora rýpl, ale ani s jednou věcí, která zde stojí, jste nepolemizoval. Nic z toho jste nevyvrátil.

10 1
možnosti
SB

Nesouhlasím s úplně vším, co v tomto blogu píšete, avšak ten souhlas dost vysoce převažuje nad nesouhlasem, a proto jste ode mne obdržel karmu.

2 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik