Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Ale ne, spis podobne jako ceska policie pri posledni navsteve Cinskeho presidenta.

0 0
možnosti
AR

Chce to tam referendum, aby se vědělo kolik lidí je pro samostatnost a kolik není!

0 0
možnosti
Foto

:-) já už na to přišla... Vy si jako staronový dadaista Tristan Tzara zapíchnete propisku do slovníku a na slovo zapíchnuté vytvoříte blog. Včera sluníčka, až to všem, co četli, padalo dírama z kompů, dnes na slovo: zbaběle... já věděla že exprimenty v litertauře pořád žijouR^:))

7 8
možnosti
Foto

:-/překlad:))): experimenty a literatuře

1 0
možnosti
Foto

řádění totalitních silových jednotek je bezprecedentní a nesplňuje zásady demokracie. je nebezzpečné setrvávat ve stejných strukturách EU, či NATO s takovýmto režimem Rv

8 3
možnosti
OK

O78t17a 47K13i81n97c

1. 10. 2017 14:50

Podle vašich příspěvků byste chtěl radši RVHP a Varšavskou smlouvu.

7 5
možnosti
Foto

Počkejte až na pokyn Moskvy budou chtít obyvatelé Karlových varů referendum o osamostatnění se. Předpokládám že také budete tvrdit že na to mají nezadatelné právo.

12 6
možnosti
JK

J16a18n 19K82o41z49á60k

1. 10. 2017 15:01

Takovej nesmysl jsem od nečekal.

2 0
možnosti

Blog jako z pera Cvalína. Jaký význam má konání referenda které bylo Ústavním soudem označeno za neplatné? Jeho výsledky by vyvolaly jen další vášně. Katalánská vláda bohužel nevyčerpala všechny ústavní možnosti.

10 6
možnosti
PD

Přesně tak. Madridská vláda pohrdá částí svých občanů a paradoxně je tím proti sobě poštve.

To je stejný princip jako terorismus - Paradoxně právě kroky Francouzských měst, která z muslimek na pláži strhávají jejich oblečení nebo je za to drakonicky pokutují, může způsobit, že budou méně ochotné nahlásit podezření na výskyt nebezpečných lidí v blízkosti jejich domovů.

3 3
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik