Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Takovy clanek opravdu potesi. Skvely pohled na vec.

3 1
možnosti
OK

Ve slušné společnosti platí, že nelze podat ruku komukoli - čestnému člověku i zločinci.

0 0
možnosti
TP

T72o65m78á95š 62P44í45c50l

19. 10. 2016 11:53

To by ovšem ti protestující proti všemu (nebo skoro všemu) museli napřed přemýšlet, popř. být vybaveni i něčím jiným než papouškováním postojů, které byly trapné už v době, kdy byly in.

4 2
možnosti
VK

Již v úvodu manipulujete, resp. lžete. Nikdo neměl nic proti návštěvě prezidenta v Moskvě a uctění k výročí. Byla mu vytýkána účast na vojenské přehlídce okupační armády, jak později doznal i Putin. Takže opět taková typicky kremelsko zemanovská manipulace. Dost na tom, že tu zdvihá palečky mnohokrát usvědčený lhář a manipulátor.:-P

7 10
možnosti
Foto

Zeman na vojenské přehlídce ruské armády na Rudém náměstí nebyl. Místo toho se sešel s Ficem.

7 1
možnosti
Foto

Výborně napsáno a vystižena podstata věci.

Karma R^

9 3
možnosti
OK

Vy sám ve svých textech naznačujete, že nehodláte respektovat některé lidi, které sympatizují s lidmi pro vás nepřijatelnými. Což je v principu normální.

0 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik